Ευρωλίγκα: Στην Πόλη από χθες οι «ερυθρόλευκοι»

Ευρωλίγκα: Στην Πόλη από χθες οι «ερυθρόλευκοι»

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Κωνσταντινούπολη εγκαταστάθηκε χθες το βράδυ η αποστολή του Ολυμπιακού, ενόψει της συμμετοχής στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας και τον αυριανό ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

«Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι η αυτοσυγκέντρωσή μας, η προετοιμασία μας η πνευματική, ώστε στον ημιτελικό να έχουμε μεγάλη συγκέντρωση» είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ενώ σήμερα θα προπονήσει τους παίκτες του στο «Σινάν Ερντέμ».

ΠΑΟ – ΑΕΚ, πράξη 3η

Η νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού Superfoods, την προηγούμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ, αύξησε κατακόρυφα το ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα του τρίτου ημιτελικού αγώνα, σήμερα (19.00) και πάλι στην ίδια έδρα, αλλά με τους «πράσινους» να είναι γηπεδούχοι. Η υπεράσπιση του πλεονεκτήματος έδρας, σε περίπτωση διεξαγωγής και πέμπτου αγώνα, είναι το κύριο μέλημα του Παναθηναϊκού, ενώ η ΑΕΚ διαθέτοντας την πεποίθηση ότι έχει μειώσει τη διαφορά δυναμικότητας από τον αντίπαλό της, στοχεύει στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη και στην ανατροπή του μειονεκτήματος έδρας, ώστε στον τέταρτο ημιτελικό να ολοκληρώσει την ανατροπή και να προκριθεί στους τελικούς των πλέι οφ.

Ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε στους παίκτες του ότι πρέπει να σταματήσει η επιθετική… απειθαρχία. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ζήτησε από τους δικούς του την ίδια αμυντική αποτελεσματικότητα.

Παράλληλα, ο Μάικ Τζέιμς (δεν θ’ αγωνιστεί σήμερα λόγω μυϊκού τραύματος) σχολίασε την πρόσφατη δήλωση του Δ. Γιαννακόπουλου ότι θα ήθελε να αποχωρήσουν στο τέλος της σεζόν όσοι γύρισαν με αεροπλάνο από την Πόλη, τονίζοντας σε tweet ότι πρόκειται για «δική του απόφαση, όχι δική μου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή