Τραμπ: «Το μεγαλύτερο κυνήγι μαγισσών στην ιστορία των ΗΠΑ»

Τραμπ: «Το μεγαλύτερο κυνήγι μαγισσών στην ιστορία των ΗΠΑ»

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ως «το μεγαλύτερο κυνήγι μαγισσών» στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών χαρακτήρισε ο πρόεδρος Τραμπ την έρευνα για πιθανή σχέση της προεκλογικής καμπάνιας του με τη Ρωσία, με αφορμή το διορισμό από το υπουργείο Δικαιοσύνης του πρώην διευθυντή του FBI, Ρόμπερτ Μιούλερ, ως ειδικό ανακριτή στην υπόθεση, την Τετάρτη.

Τα σημερινό οργισμένο σχόλιο του Αμερικανού προέδρου στο Twitter είναι εκ διαμέτρου αντίθετο με την ψύχραιμη χθεσινή αντίδραση του στο άκουσμα της είδησης, όταν με ανακοίνωση του ανέφερε πως «μία ενδελεχής έρευνα θα επαληθεύσει αυτά που γνωρίζουμε ήδη, ότι δηλαδή δεν υπήρξε καμία συμπαιγνία της καμπάνιας μου με ξένη δύναμη».

Οι δύο κοινοποιήσεις του Τραμπ στο Twitter ξεκαθαρίζουν ότι δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος με αυτή την εξέλιξη, παρότι χθες ανέφερε ότι «είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι σε αυτή την υπόθεση».

«Για όλες τις παράνομες πράξεις της καμπάνιας της Χίλαρι Κλίντον και της κυβέρνησης Ομπάμα δεν διορίστηκε ποτέ ειδικός ανακριτής», έγραψε συγκεκριμένα ο Τραμπ στο Twitter, προσθέτοντας πως «αυτό είναι το μεγαλύτερο κυνήγι μαγισσών κατά ενός πολιτικού στην αμερικάνικη ιστορία». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή