Η CHOPARD στο κόκκινο χαλί των Καννών

Η CHOPARD στο κόκκινο χαλί των Καννών

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To 70ό Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών ξεκίνησε με πολλές απαστράπτουσες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Στην τελετή έναρξης, που έγινε την Τετάρτη 17 Μαΐου, πολλά διάσημα πρόσωπα από τον χώρο της έβδομης τέχνης, γυναίκες και άνδρες, επέλεξαν να φορέσουν κοσμήματα και ρολόγια του οίκου Chopard, επίσημου εταίρου του Φεστιβάλ.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Julianne Moore διάλεξε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό 18Κ με ρουμπίνια και διαμάντια από την Precious Chopard Collection, ένα δακτυλίδι σε λευκό χρυσό 18Κ με ένα διαμάντι κοπής σμαραγδιού και ένα δακτυλίδι σε λευκό χρυσό 18Κ με ένα διαμάντι μαρκίζ (9,09 καρατίων), και τα δύο από την High Jewellery Collection.

Η CHOPARD στο κόκκινο χαλί των Καννών-1

©Chopard

Ο Αμερικανός ηθοποιός και μέλος της επιτροπής του 70ου Ετήσιου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών Will Smith φόρεσε ένα ρολόι L.U.C. Black Tie από λευκό χρυσό 18Κ και ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα από όνυχα και λευκό χρυσό 18Κ.

Η CHOPARD στο κόκκινο χαλί των Καννών-2

©REUTERS/Jean-Paul Pelissier

Η CHOPARD στο κόκκινο χαλί των Καννών-3

Ο Ισπανός σκηνοθέτης και πρόεδρος της Επιτροπής του 70ου Ετήσιου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Pedro Almodóvar επέλεξε να φορέσει ένα ρολόι L.U.C Qualité Fleurier από ρόζ χρυσό 18Κ.

Η CHOPARD στο κόκκινο χαλί των Καννών-4

©REUTERS

Η CHOPARD στο κόκκινο χαλί των Καννών-5

Η πρόεδρος της Chopard Caroline Scheufele έλαμπε με δικές της πολύτιμες δημιουργίες. Εικονίζεται με τον Ιρλανδό ηθοποιός Aidan Turner, ο οποίος επίσης φόρεσε ένα ρολόι L.U.C Black Tie από λευκό χρυσό 18Κ.

Η CHOPARD στο κόκκινο χαλί των Καννών-6

 ©Chopard

Η CHOPARD στο κόκκινο χαλί των Καννών-7

Η Αμερικανίδα ηθοποιός  Susan Sarandon επέλεξε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό 18Κ με δύο μεγάλα μπλε ζαφείρια βάρους 3,61 καρατίων, διαμάντια και ζαφείρια από την Chopard High Jewellery Collection.

Η CHOPARD στο κόκκινο χαλί των Καννών-8

 ©Chopard

Η Γαλλίδα ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της ταινίας Les Fantômes d'Ismaël  Marion Cotillard έλαμπε με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από την High Jewellery Collection και ένα ρολόι σε λευκό χρυσό 18Κ με διαμάντια (7,28 καρατίων) από την L’Heure du Diamant Collection.

Η CHOPARD στο κόκκινο χαλί των Καννών-9

©Chopard

Η CHOPARD στο κόκκινο χαλί των Καννών-10

To μανεκέν  Eva Herzigová επέλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό 18Κ με διαμάντια βάρους 51,60 καρατίων και ένα μπρασελέ σε λευκό χρυσό 18Κ με διαμάντια βάρους 103,89 καρατίων, όλα από την High Jewellery Collection της Chopard.

Η CHOPARD στο κόκκινο χαλί των Καννών-11

©Chopard

Περισσότερα για τη Chopard και το φεστιβάλ των Καννών εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή