Κικίλιας: «Στο έλεος των κουκουλοφόρων η ασφάλεια και οι περιουσίες των πολιτών»

Κικίλιας: «Στο έλεος των κουκουλοφόρων η ασφάλεια και οι περιουσίες των πολιτών»

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλης Κικίλιας έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με τις επιθέσεις στο κέντρο της Αθήνας:

«H παραβατικότητα και η ανομία έχουν γίνει, με Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η καθημερινότητα των πολιτών στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας από 1/1/2017 έως σήμερα, οι ”μπαχαλάκηδες” τα σπάνε στα Εξάρχεια, μέρα παρά μέρα.

Συνολικά 59 επιθέσεις, μέσα σε τέσσερις μήνες, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Ο έλεγχος έχει χαθεί από μία Κυβέρνηση που δεν αφήνει την Ελληνική Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της.

Οι πολίτες βρίσκονται στο έλεος των κουκουλοφόρων που ανενόχλητοι προκαλούν φθορές της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, επιτίθενται με μολότοφ και πέτρες κατά αστυνομικών, καίνε λεωφορεία, καταστρέφουν εκδοτήρια της ΕΘΕΛ, καταπατούν το άσυλο των Πανεπιστημίων, τα οποία χρησιμοποιούν ως ορμητήρια.

Η ανοχή που επιδεικνύει η Κυβέρνηση έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Ενάμιση μήνα μετά την παράνομη τοποθέτησή του και παρά τις διαβεβαιώσεις Υπουργών και υπευθύνων, το Κ.Ε.Π. των αναρχικών ζει και βασιλεύει στα Εξάρχεια. Μέχρι πότε;».

Η ΝΔ άργησε να ανακαλύψει τους «μπαχαλάκηδες», απαντάει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

«Η Νέα Δημοκρατία ανακάλυψε τους ''μπαχαλάκηδες'' όταν βρέθηκε στην αντιπολίτευση. Ως κυβέρνηση αναλώθηκε σε επιχειρήσεις εντυπωσιασμού, ενώ τώρα εξαντλείται σε αντιπολιτευτικές κορώνες. Έχει επιλεκτική μνήμη επικεντρωμένη σε όσα εξυπηρετούν την μικροπολιτική της προπαγάνδα», αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση-απάντηση του υπουργείου στις δηλώσεις του κ.Κικίλια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή