Με εκπροσώπους οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ συναντήθηκε αντιπροσωπεία της Ν.Δ.

Με εκπροσώπους οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ συναντήθηκε αντιπροσωπεία της Ν.Δ.

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με εκπροσώπους οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ συναντήθηκαν σήμερα στο ξενοδοχείο «Πόρτο Παλάς» της Θεσσαλονίκης ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης, ο ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης και ο βουλευτής Σταύρος Καλαφάτης.

Εκπροσωπώντας το σύνολο των βουλευτών Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, οι κ.κ. Αυγενάκης, Ζαγοράκης και Καλαφάτης ξεκαθάρισαν ότι «είναι άλλο πράγμα το ποδόσφαιρο και άλλο η πολιτική και η υποχρέωση υπεράσπισης του δημοσίου συμφέροντος».

Χαρακτήρισαν τον ΠΑΟΚ μεγάλη και ιστορική ομάδα που υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει, πάνω από επιχειρήσεις, πάνω από τα κόμματα και πάνω από τις κατά καιρούς διοικήσεις της.  

Υπογράμμισαν ότι η Νέα Δημοκρατία κατήγγειλε την κυβέρνηση για την υποβάθμιση του κοινοβουλίου, αφού προχώρησε στην εισαγωγή «άσχετων τροπολογιών σε άσχετα νομοσχέδια». 

Τόνισαν ότι «είναι εμφανής η απόπειρα της κυβέρνησης να υφάνει διαπλοκή στα ΜΜΕ», κάτι που, όπως είπαν, άρχισε με τον «αντισυνταγματικό» νόμο Παππά.

Ξεκαθάρισαν, επίσης, ότι «η Νέα Δημοκρατία στηρίζει την υγιή επιχειρηματικότητα, χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς» ενώ δεσμεύτηκαν ότι το κόμμα θα λάβει μέτρα και θα προωθήσει μεταρρυθμίσεις που θα συμβάλουν σε μια νέα άνθηση της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

Εξέφρασαν την πεποίθησή τους ότι πρέπει να εφαρμόζονται για όλους κοινοί κανόνες και οι νόμοι πρέπει να τηρούνται απαράβατα και σημείωσαν πως η Νέα Δημοκρατία θα σταθεί αρωγός στην επιχειρηματικότητα, αλλά θα είναι απέναντι σε κάθε είδους διαπλοκή.

Η συνάντηση έγινε λίγη ώρα πριν φτάσει στο ξενοδοχείο ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μίλησε σε εκδήλωση για το Μητρώο Στελεχών.

Μια μικρή ομάδα οπαδών του ΠΑΟΚ επιχείρησε να κάνει πορεία διαμαρτυρίας προς το ξενοδοχείο, αλλά η αστυνομία έκλεισε το δρόμο τοποθετώντας δύο κλούβες κάθετα στο οδόστρωμα και τους κράτησε σε απόσταση.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή