RAYMOND WEIL Freelancer «David Bowie» Limited Edition

RAYMOND WEIL Freelancer «David Bowie» Limited Edition

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Raymond Weil είναι μία ωρολογοποιία που λατρεύει τη μουσική και το αποδεικνύει σε κάθε της βήμα, από τα ονόματα συλλογών της που είναι εμπνευσμένα από τον κόσμο της όπερας και του χορού (Nabucco, Maestro, Toccata, Tango), τις συνεργασίες της με τη Universal Music, τα Brit Awards και τα Classic Brit Awards και τις χορηγίες της σε διάφορες μουσικές διοργανώσεις και φεστιβάλ ανά τον κόσμο, μέχρι τις ειδικές συλλεκτικές εκδόσεις αφιερωμένες σε θρυλικά ονόματα από το χώρο της τζαζ, ροκ και ποπ σκηνής, με πιο πρόσφατες αυτές στον Franck Sinatra, στους Beatles (την έκδοση του 2016 σας είχαμε παρουσιάσει εδώ), στον Buddy Holly και στον David Bowie που έφυγε πέρυσι από τη ζωή.

RAYMOND WEIL Freelancer «David Bowie» Limited Edition-1

Το Freelancer «David Bowie», είναι ένας φόρος τιμής στη ζωή και στο μουσικό έργο ενός από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες όλων των εποχών. Δημιουργήθηκε για να γιορτάσει τα 70 χρόνια από τη γέννηση του David Bowie, ενός εξαιρετικά ταλαντούχου δημιουργού με «χίλια πρόσωπα και φωνές», ο οποίος επηρέασε όλο το φάσμα της μουσικής βιομηχανίας και άφησε πίσω του μία πολύτιμη κληρονομιά.

RAYMOND WEIL Freelancer «David Bowie» Limited Edition-2

Το Freelancer «David Bowie» στεγάζεται σε μία ατσάλινη κάσα διαμέτρου 42 mm και το καντράν του προσομοιάζει έναν δίσκο βινιλίου! Επάνω στη μαύρη πλάκα εμφανίζονται τα πιο χαρακτηριστικά σύμβολα του Βρετανού καλλιτέχνη: στο 12, με κατακόκκινο χρώμα υπάρχει ο κεραυνός, τον οποίο είχε ζωγραφίσει στο πρόσωπό του ποζάροντας για το εξώφυλλο του άλμπουμ Aladdin Sane το 1973 και τον έφερε και στις συναυλίες του ενώ πάνω από το 6 φιγουράρει το pop art λογότυπο που είχε σχεδιάσει ειδικά για τον Bowie ο Andy Warhol και εμφανιζόταν στο εξώφυλλο του άλμπουμ Diamond Dogs του 1974.

RAYMOND WEIL Freelancer «David Bowie» Limited Edition-3

Το ρολόι διατίθεται σε limited edition 3.000 αριθμημένων κομματιών και χτυπά στον ρυθμό ενός μηχανικού αυτόματου μηχανισμού, ο οποίος κρύβεται πίσω από το πορτρέτο του David Bowie, στο πίσω μέρος της κάσας. Το πορτρέτο αυτό ήταν μία δημιουργία του διάσημου φωτογράφου Terry O’Neill, to 1974. H φωτογραφία αυτή τυπώθηκε στο κρύσταλλο ζαφειριού που καλύπτει το πίσω καπάκι.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Swiss Time Ltd. (τηλ.: 216-7005163)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή