ΚΟΣΜΟΣ

Μάντσεστερ: Εξαρθρώθηκε το μεγαλύτερο μέρος του τρομοκρατικού δικτύου

Εξαρθρώθηκε «ένα μεγάλο μέρος του δικτύου» που εμπλέκεται στην τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ Αρένα, ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της Βρετανίας, Μαρκ Ρόουλι, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν αποκλείεται να υπάρξουν περαιτέρω συλλήψεις.

Ο Ρόουλι είπε ότι έγινε «τεράστια» πρόοδος στην έρευνα που αφορά τον Σαλμάν Αμπέντι, τον 22χρονο βομβιστή αυτοκτονίας που σκότωσε 22 ανθρώπους στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε, το βράδυ της Δευτέρας. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Sky News, οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί και κρατούνται οκτώ άτομα.

Κλειστός σιδηροδρομικός σταθμός στο Μάντσεστερ

Κλειστός για το προσεχές μέλλον θα παραμείνει ο σιδηροδρομικός σταθμός «Βικτόρια», ο οποίος συνδέεται άμεσα με το Μάντσεστερ Αρένα, ανακοίνωσε σήμερα η βρετανική σιδηροδρομική εταιρεία British Rail.

«Ο σταθμός υπέστη υλικές ζημιές, οι οποίες πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά και να αποκατασταθούν. Μέχρι να ολοκληρωθούν αυτές οι εργασίες, ο σταθμός θα παραμείνει κλειστός», ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία, τονίζοντας ότι η προσωρινή διακοπή της λειτουργίας του θα επιφέρει «σημαντικά προβλήματα» στην κυκλοφορία μέσα και γύρω από την πόλη του Μάντσεστερ.  

(Πηγή: REUTERS, ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ