Service για το Citroen σας με 125 ευρώ

Service για το Citroen σας με 125 ευρώ

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Citroen συνεχίζει τις ενέργειες After Sales για την αύξηση και τη διατήρηση της πιστότητας των πελατών της, και προωθεί το νέο της ανταγωνιστικό Πρόγραμμα Συντήρησης που ονομάζεται: Citroen Economy Service.   

Η πρωτοπορία της Citroen και στο After Sales, η οποία χάρη στο Πρόγραμμα Economy Service προσφέρει το πληρέστερο service, στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Το Πρόγραμμα αφορά σε αυτοκίνητα ηλικίας 5 έως 15 ετών, με κόστος μόνο €125.

Σχετικά με την προώθηση του προγράμματος Economy Service, έχει ξεκινήσει νέα ραδιοφωνική καμπάνια (δύο ραδιοφωνικά spot) με θέμα το ανταγωνιστικό Πρόγραμμα Συντήρησης που ονομάζεται: Citroen Economy Service, που εστιάζει σε πρωτότυπα σενάρια, φιλοξενώντας αναγνωρίσιμες φωνές της ελληνικής τηλεόρασης με σκοπό να κινήσει το ενδιαφέρον των ακροατών, να διατηρήσει στη μνήμη τους την ανταγωνιστική πρόταση της Citroen, ώστε να επικοινωνήσει αποτελεσματικά το μήνυμα. Η καμπάνια αποτελείται από δύο ξεχωριστές ιστορίες: Στην πρώτη, το ραδιοφωνικό ζευγάρι υποδύονται οι δημοφιλείς ηθοποιοί Μυρτώ Αλικάκη και Γιάννης Τσιμιτσέλης, ενώ το δεύτερο σποτ με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Ζουγανέλη και Μαρία Ανδρούτσου. 

Η νέα καμπάνια περιλαμβάνει νέο ραδιοφωνικό spot, με τίτλο “Γαλλικές Λέξεις”, με ιδιαίτερο και ευφάνταστο σενάριο, υπερτονίζοντας το γεγονός πως “Όταν μιλάμε για αυτοκίνητο, όλοι μιλάμε Citroen”.

Το “Citroën Economy Service” αποτελεί ένα νέο προνομιακό πρόγραμμα συντήρησης με εξαιρετικά χαμηλό κόστος.

Συγκεκριμένα, για αυτοκίνητα Citroën ηλικίας από 5 έως 15 ετών, το “Citroën Economy Service” προσφέρει την αντικατάσταση μιας σειράς απαραιτήτων για την καλή λειτουργία του αυτοκινήτου αναλώσιμων ανταλλακτικών, καθώς και ένα λεπτομερή έλεγχο του αυτοκινήτου με μόλις 125€ (η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.Α., εργασία και ανταλλακτικά).

Πέρα από την ιδιαίτερα προσιτή τιμή, το “Citroën Economy Service” διασφαλίζει στους κατόχους, ότι η συντήρηση του αυτοκινήτου τους γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό με 12μηνη εγγύηση εργασιών και ανταλλακτικών, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή που επίσης συνοδεύονται από 12μηνη εργοστασιακή εγγύηση, καθώς και γραπτό πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας Citroën.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή