«Οχι» δημοσία δαπάνη η κηδεία από την οικογένεια Μητσοτάκη

«Οχι» δημοσία δαπάνη η κηδεία από την οικογένεια Μητσοτάκη

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την εξαίρεση της δαπάνης για την κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη από τη δημόσια δαπάνη ζητά η οικογένεια του εκλιπόντος πρώην πρωθυπουργού.

Την επιθυμία της να εξαιρεθεί η δαπάνη για την κηδεία του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη «από τη δημοσία δαπάνη που δύναται να προβλεφθεί με την Κοινή Υπουργική Απόφαση δυνάμει του Ν.409/1976» γνωστοποίησε με επιστολή της η οικογένεια του εκλιπόντος στο Υπουργείο Εσωτερικών και τον αρμόδιο Υπουργό κ. Πάνο Σκουρλέτη.

Η εξόδιος ακολουθία του πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, θα τελεστεί την Τετάρτη 31 Μαΐου, στις 15:00, στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, με τιμές εν ενεργεία πρωθυπουργού.

Η σορός θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στην Ιερά Μητρόπολη, την ίδια μέρα από τις 07:00 έως τις 13:30.

Η κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη θα γίνει την Πέμπτη 1η Ιουνίου, στη γενέτειρά του, στα Χανιά, στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ, αφού προηγηθεί  επιμνημόσυνη δέηση στην Αγία Μαγδαληνή Χαλέπας, στις 15:00.

Από σήμερα, Δευτέρα 29 Μαΐου, ανοίγει βιβλίο συλλυπητηρίων στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο.

Επιθυμία του ιδίου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ήταν, αντί στεφάνων, οι δωρεές εις μνήμην να δοθούν προκειμένου να γίνει δενδροφύτευση στα Λευκά Όρη σε περιβαλλοντικές οργανώσεις.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή