Πανικόβλητοι κάτοικοι τρέχουν να εγκαταλείψουν μία απειλούμενη περιοχή του Τσολόν, της κινέζικης γειτονιάς της Σαιγκόν, το 1968. Αντάρτες των Βιετκόνγκ έχουν μόλις εισέλθει στην περιοχή παρά την αντίσταση των κυβερνητικών δυνάμεων, προκαλώντας πανικό στους κατοίκους της, οι οποίοι εγκαταλείπουν τις οικίες τους και φεύγουν. ( ΑP Photo/Eddie Adams)

 

Διαδηλωτές έξω από κινηματογράφο στην 7η Λεωφόρο του Μανχάταν στη Νέα Υόρκη, διαμαρτύρονται για την προβολή της πορνογραφικής ταινίας του 1972, «Το Βαθύ Λαρύγγι», το 1980. (AP Photo/Dave Pickoff)

 

O Αμερικανός πρόεδρος Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι στέκεται σε στάση προσοχής, δεξιά από τον Γάλλο πρόεδρο Σαρλ Ντε Γκωλ, κατά τη διάρκεια τελετής στο Παρίσι, το 1961. O πρόεδρος Κένεντι τοποθέτησε στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη ένα στεφάνι λουλουδιών προς τιμήν των Γάλλων πεσόντων. (AP Photo)

 

Στρατιώτης στέκεται δίπλα σε ένα τμήμα της κατεστραμμένης Πανεπιστημιούπολης της Μαδρίτης, δύο μήνες μετά το τέλος του Ισπανικού Εμφυλίου Πολέμου, το 1939. (AP Photo)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΧΕΙΟ