Επικοινωνία των Επιτρόπων Αβραμόπουλου – Μπουλτς με τον υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Τζον Κέλι

Επικοινωνία των Επιτρόπων Αβραμόπουλου – Μπουλτς με τον υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Τζον Κέλι

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θετική και εποικοδομητική τηλεφωνική επικοινωνία είχαν, σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Τρίτης, ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρης Αβραμόπουλος και η Επίτροπος Μεταφορών Βιολέτα Μπουλτς με τον υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Τζον Κέλι.

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν να εντείνουν την επικοινωνία τους σε πολιτικό και τεχνικό επίπεδο για την εξεύρεση κοινών λύσεων περιορισμού των κινδύνων για την ασφάλεια των αερομεταφορών και τη συνεργασία για την ενίσχυση των προτύπων ασφάλειας. Οι συζητήσεις αναμένεται να συνεχιστούν το επόμενο διάστημα, με στόχο

την ενίσχυση της ασφάλειας των αερομεταφορών παγκοσμίως.

Σύμφωνα με πηγές από τις Βρυξέλλες, ΕΕ και ΗΠΑ θα συνεχίσουν να εργάζονται από κοινού για την προστασία των Ευρωπαίων και των Αμερικανών πολιτών και την ασφάλεια των μεταφορών παγκοσμίως, διατηρώντας μία ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας και προωθώντας τη στενή τους συνεργασία.

(πηγή ΑΠΕ – ΜΠΕ)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή