Δημ. Κουτσούμπας: Ερχονται νέα μέτρα, νέα μνημόνια

Δημ. Κουτσούμπας: Ερχονται νέα μέτρα, νέα μνημόνια

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση θα υποχρεωθεί να λάβει νέα μέτρα ως αντιστάθμισμα κάποιων ρυθμίσεων για το χρέος διατύπωσε χθες ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. «Δεν σου δίνει κανείς δόση, δεν σου κάνει κανείς αξιολόγηση, δεν σου μειώνει ή επιμηκύνει τον χρόνο αποπληρωμής του χρέους κανένας από αυτούς του εταίρους εάν δεν υπάρχουν προαπαιτούμενα, εάν δεν υπάρξουν νέα μέτρα, νέα μνημόνια στην ουσία, συμπληρωματικά ή καινούργια σε μια πορεία που θα γονατίζουν τον λαό», δήλωσε ο κ. Κουτσούμπας (Ρ/Σ Alpha). Εκτίμησε, επίσης, ότι «θα υπάρξουν και νέα μέτρα συμπληρωματικά σε αυτό το 4ο μνημόνιο που έγινε τώρα για την πορεία της οικονομίας και θα υπάρξουν πιστεύουμε και νέα μέτρα ξανά το 2018 – 2019 και μετά».

Ο γ.γ. του ΚΚΕ κάλεσε τους πολίτες να κινητοποιηθούν για την ανατροπή των πολιτικών που εφαρμόζονται, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «κάνει όλη τη βρώμικη δουλειά». Ειδικότερα, ζήτησε από τους πολίτες «να μην περιμένουν από τις κορυφές ή διά της αναθέσεως σε κάποια πολιτικά πρόσωπα ή σε κάποια πολιτικά κόμματα μικρότερα ή μεγαλύτερα», καθώς «πρέπει ο λαός να δράσει».

Ο κ. Κουτσούμπας επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι στηρίζεται από το μεγάλο κεφάλαιο, «διότι τους κάνει τη βρώμικη δουλειά, με αριστερό μανδύα, με αριστερή μάσκα» και ότι «προσπαθεί να πείσει πως είναι αριστερή δύναμη, ότι κάτι παλεύει να κάνει». Και πρόσθεσε: «Θεωρούμε ότι η κοροϊδία αυτή πρέπει να πάρει τέλος και αυτό επαφίεται μόνο στην απόφαση που πρέπει να πάρει ο ελληνικός λαός».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή