Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eχει τίτλο «The Ministry of Utmost Hapiness» και κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες σε τριάντα χώρες. Το καινούργιο, πολυαναμενόμενο βιβλίο της Αρουντάτι Ρόι (φωτ.) θα είναι το δεύτερο μυθιστόρημά της και στο επίκεντρό του βρίσκεται η χώρα της, η Ινδία. Τις τελευταίες δύο δεκαετίες η βραβευμένη με Booker συγγραφέας του μπεστ σέλερ «Ο θεός των μικρών πραγμάτων» ασχολήθηκε κυρίως με τη non-fiction λογοτεχνία, ενώ έγραψε αρκετά δοκίμια με θέματα όπως η παγκοσμιοποίηση και το Κασμίρ

(…) Tο όνομα Πάτι Τζένκινς μάλλον δεν σας λέει κάτι, αν και η Αμερικανίδα σκηνοθέτις έχει «υπογράψει» την ταινία «Monster» (2003), με την αγνώριστη Σαρλίζ Θέρον που για τη συγκλονιστική ερμηνεία της βραβεύτηκε με Οσκαρ Α΄ γυναικείου ρόλου. H Πάτι Τζένκινς λοιπόν, από προχθές κατέχει τον τίτλο της γυναίκας – σκηνοθέτιδος με το καλύτερο άνοιγμα στο box office καθώς η ταινία «Wonder Woman» έφτασε παγκοσμίως, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, στο αστρονομικό ποσό των 223 εκατ. δολαρίων. Ελπίζουμε η Πάτι Τζένκινς να αμείβεται όπως και οι άντρες συνάδελφοί της.

(…) Τη δική της ιδιαίτερη πινελιά έβαλε η Κέιτι Πέρι στη συγκινητική συναυλία One Love Manchester που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στη μνήμη των θυμάτων της επίθεσης αυτοκτονίας. Η δημοφιλής καλλιτέχνις εμφανίστηκε στη σκηνή με ένα φόρεμα καλυμμένο σε διάφορα σημεία του με φωτογραφίες θυμάτων. Η φιλανθρωπική συναυλία, την οποία διοργάνωσε η Αριάνα Γκράντε, με καλεσμένα σπουδαία ονόματα όπως ο Ρόμπι Γουίλιαμς, οι Coldplay και ο Τζάστιν Μπίπερ, συγκέντρωσε περισσότερους από 50.000 θεατές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή