ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Έκρηξη βόμβας σημειώθηκε στις τρεις τα ξημερώματα έξω από τον αστυνομικό σταθμό των Βάσεων Δεκέλειας Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την έκρηξη ένας αστυνομικός τραυματίστηκε και προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Η περιοχή έχει αποκλειστεί, ενώ ο δρόμος ο οποίος περνά έξω από τον σταθμό δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους κατοίκους των παρακείμενων κοινοτήτων, οι οποίοι χρησιμοποιούν τον αυτοκινητόδρομο.

 

Τον εκρηκτικό μηχανισμό φαίνεται να πέταξε διερχόμενος μοτοσικλετιστής, εντός του περιφραγμένου χώρου, πάνω από το κιγκλίδωμα του σταθμού ύψους πέραν των 2μιση μέτρων, ενέργεια που έχει καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για αναγνώριση της μοτοσικλέτας, ενώ δεν αποκλείεται να είναι κλεμμένη.

 

Το περιστατικό αντιμετωπίζεται ως εγκληματικής ενέργεια και η διερεύνηση συνεχίζεται. Σημειώνεται ότι εγείρονται σοβαρά ερωτηματικά για τα κενά ασφαλείας που παρουσιάστηκαν στην προκειμένη περίπτωση καθώς είναι γνωστό ότι καθημερινά, τα μέτρα ασφαλείας στην επριοχή είναι δρακόντεια.

Πηγή: Καθημερινή Κύπρου

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ