Εξήντα χρόνια Βακαλό με ένα μεγάλο δώρο

Εξήντα χρόνια Βακαλό με ένα μεγάλο δώρο

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γιορτάζοντας έξι δεκαετίες πρωτοποριακής παρουσίας στην αιχμή της τέχνης, της παιδείας και του πολιτισμού, η Σχολή Βακαλό ανακοινώνει ειδική τριετή εκπτωτική πολιτική που φτάνει τα 5.850€. Ειδικότερα, όσοι σπουδαστές και σπουδάστριες εγγραφούν μέχρι τις 30 Ιουλίου 2017 θα έχουν συνολική μείωση των διδάκτρων για τα τρία έτη σπουδών 2.850€, ενώ επιπλέον συνολική επιδότηση 3.000€ θα έχουν άτομα με μόνιμη κατοικία εκτός Αττικής.

Παρότι η συγκεκριμένη εκπτωτική πολιτική εφαρμόζεται με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των εξήντα χρόνων της Σχολής, είναι εδώ και πολύ καιρό που η Διεύθυνση της Βακαλό επιδιώκει την υποστήριξη των νέων που επιθυμούν να σπουδάσουν σε κάποιο κλάδο των εφαρμοσμένων τεχνών. Η υποστήριξη αυτή υλοποιείται έμπρακτα με ειδικά προγράμματα επιδότησης των σπουδών, καθώς και με τακτικές και έκτακτες υποτροφίες που απονέμονται αυτόνομα ή σε συνεργασία με τρίτους φορείς.

Οι υπεύθυνοι της Σχολής θεωρούν ότι σε μια εποχή που η οικονομία της χώρας βρίσκεται σε σοβαρή ύφεση, η δημιουργικότητα και η εργασία της νεολαίας πλήττεται βάναυσα και οι ποιοτικές σπουδές μοιάζουν συχνά με ουτοπία, η άμεση υλική υποστήριξη της ευφυΐας και του ταλέντου είναι, απλώς, υποχρέωση. Έτσι, το δώρο που κάνει η Βακαλό για τα εξήντα χρόνια της δεν είναι παρά η υλική επιβεβαίωση της εμπιστοσύνης της στο ζωογόνο πνεύμα των νέων ανθρώπων. Αφού η επέτειος που γιορτάζει η πρώτη ελληνική σχολή Design είναι μια γιορτή του ίδιου του ελληνικού Design – μια γιορτή που κοιτάζει με αισιοδοξία το μέλλον της Ελλάδας.

Μάθετε περισσότερα στο vakalo.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή