Στο νοσοκομείο για αφαίρεση όγκου ο Σταύρος Θεοδωράκης

Στο νοσοκομείο για αφαίρεση όγκου ο Σταύρος Θεοδωράκης

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο χειρουργείο θα εισαχθεί το πρωί της Τετάρτης ο Στ. Θεοδωράκης για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος που εμφανίστηκε στην υγεία του τον τελευταίο καιρό.

Οπως ανακοίνωσε το Ποτάμι, «ο Σταύρος Θεοδωράκης εισήχθη απόψε σε νοσοκομείο της Αθήνας για να υποβληθεί σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθεί αντιμετωπίσιμη νεοπλασία με την οποία διαγνώστηκε. Ο επικεφαλής του Ποταμιού θα επιστρέψει σύντομα στα πολιτικά και κοινοβουλευτικά του καθήκοντα με την ολοκλήρωση της πλήρους ανάρρωσής του».

Κατά πληροφορίες της «Κ» η επέμβαση, που θα γίνει στο Metropolitan, είχε προγραμματισθεί ήδη από τις προηγούμενες εβδομάδες, και αφορά την αφαίρεση ενός νεοπλάσματος στην κάτω κοιλία, το οποίο διαγνώστηκε σε αρχικό στάδιο προ διμήνου στο Γενικό Νοσοκομείο της Αεροπορίας (ΓΝΑ). Ο δε λόγος που επελέγη το Metropolitan για να γίνει η επέμβαση είναι, κατά τις ίδιες πληρoφορίες, γιατί το ρομποτικό μηχάνημα που απαιτείται για την εξειδικευμένη αυτή χειρουργική πράξη, δεν υπήρχε διαθέσιμο σε κανένα δημόσιο νοσοκομείο.

Ο κ. Θεοδωράκης είχε ήδη ενημερώσει γι αυτήν την εξέλιξη από το πρωί της Τρίτης όλους τους βουλευτές και τα στελέχη του κόμματός του χωρίς να τους κρύψει ότι η επέμβαση αφορά την αφαίρεση ενός μικρού καρκινικού όγκου, όπως και την διαβεβαίωση των γιατρών ότι το πρόβλημα στην υγεία του είναι πλήρως αντιμετωπίσιμο. «Θα επιστρέψει σύντομα στα πολιτικά και κοινοβουλευτικά του καθήκοντα μόλις του το επιτρέψουν οι θεράποντες γιατροί του», διαβεβαίωναν συνεργάτες του, κάτι που είπε κι ο ίδιος στους βουλευτές του δηλώνοντας αισιόδοξος για το αίσιο τέλος αυτής της αδόκητης προσωπικής του περιπέτειας για να λάβει βέβαια τις ευχές όλων για γρήγορη ανάρρωση.

Διαβάστε ακόμη: Επιτυχημένη η εγχείρηση στον Στ. Θεοδωράκη – Τι αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή