Σαν Φρανσίσκο: Τέσσερις νεκροί από ένοπλη επίθεση

Σαν Φρανσίσκο: Τέσσερις νεκροί από ένοπλη επίθεση

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, μεταξύ των οποίων και ο δράστης, και πολλοί τραυματίστηκαν, όταν άγνωστος άνοιξε πυρ σήμερα στην περιοχή μιας εγκατάστασης της εταιρείας ταχυμεταφορών United Parcel Service (UPS) στο Σαν Φρανσίσκο, μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «San Francisco Chronicle», ο δράστης ήταν υπάλληλος της εταιρείας.

Αφού πυροβόλησε εναντίον συναδέλφων του, ο ύποπτος έστρεψε το όπλο στον εαυτό του όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με αστυνομικούς, μετέδωσαν οι τοπικοί τηλεοπτικοί σταθμοί NBC Bay Area και ABC 7. Αργότερα, υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε και εισήχθη σε χειρουργείο υπό αστυνομική φρούρηση, κατά τις ίδιες πηγές, οι οποίες επικαλέστηκαν πηγές προσκείμενες στις αρχές.

Η αστυνομική διεύθυνση του Σαν Φρανσίσκο επιβεβαίωσε το περιστατικό με ανάρτησή της στο Twitter και προέτρεψε τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή.

Ο φερόμενος ως δράστης διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ενώ τα θύματα μεταφέρθηκαν στο γενικό νοσοκομείο του Σαν Φρανσίσκο.

Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο πόσοι ακριβώς είναι οι τραυματίες που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, ή ποια είναι η κατάστασή τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή