Αυξήθηκαν οι αιτήσεις για δωρεάν φιλοξενία σε παιδικούς σταθμούς

Αυξήθηκαν οι αιτήσεις για δωρεάν φιλοξενία σε παιδικούς σταθμούς

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυξημένες κατά 10% ήταν φέτος οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2017-2018» για τη δωρεάν φιλοξενία παιδιών σε παιδικούς σταθμούς.

Η προθεσμία υποβολής έληξε χθες, και σύμφωνα με την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), φέτος υπεβλήθησαν 117.000 αιτήσεις έναντι 106.000 το 2016. Αυτές αντιστοιχούν σε 150.000 παιδιά έναντι 132.600 πέρσι δηλαδή αύξηση 12,5%. Τα προσωρινά αποτελέσματα θα εκδοθούν στις 27 Ιουνίου και θα υπάρξει τριήμερη προθεσμία υποβολής ενστάσεων. Τα οριστικά αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις 4 Ιουλίου, έτσι ώστε οι ωφελούμενες και ωφελούμενοι να έχουν την δυνατότητα να εγγράψουν τα παιδιά τους έως τις αρχές Σεπτέμβρη στις δομές που θα επιλέξουν, οι δε φορείς (δήμοι και ιδιώτες) να μπορούν να προγραμματίσουν την νέα χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή