Μνημόνια διαρκείας καταγγέλλει το ΚΚΕ

Μνημόνια διαρκείας καταγγέλλει το ΚΚΕ

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Το Εurogroup επιβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι η κυβέρνηση των “βρώμικων” ειδικών αποστολών σε βάρος του λαού. Η εκταμίευση της δόσης, που θα πάει κυρίως για την αποπληρωμή δανείων, το “ευχολόγιο” για το χρέος μετά το 2018 και οι υποσχέσεις για αναπτυξιακά – επενδυτικά πακέτα οδηγούν σε μνημόνια διαρκείας, στη μονιμοποίηση και κλιμάκωση της αντιλαϊκής πολιτικής, στα ματωμένα πλεονάσματα έως το 2060».

Ετσι υποδέχθηκε το ΚΚΕ την προχθεσινή συμφωνία, υποστηρίζοντας ότι «μοναδικοί ωφελημένοι από αυτήν θα είναι το κεφάλαιο και οι επενδυτές που θα κερδίσουν απ’ το νέο τσάκισμα του λαού και από τα νέα προνόμια που τους δίνονται. Αυτό είναι το αντικείμενο της διαπραγμάτευσης που κρύβεται πίσω απ’ το αφήγημα της “ανάπτυξης” που προβάλλει η κυβέρνηση», τόνισε ο Περισσός.

Με αυτό το σκεπτικό, χαρακτήρισε «προκλητικό και εξοργιστικό το κλίμα ευφορίας που προσπαθεί να δημιουργήσει η κυβέρνηση σε έναν λαό γονατισμένο» και κατέληξε ότι η «μόνη πραγματική ελπίδα μπορεί να γεννηθεί μόνο μέσα από τη ρήξη και τη σύγκρουση με τον σημερινό δρόμο. Με ισχυρό ΚΚΕ, αναζωογόνηση του κινήματος και κοινωνική συμμαχία».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή