Γεωργιάδης: «Oι προτάσεις μομφής κατατίθενται στη Βουλή»

Γεωργιάδης: «Oι προτάσεις μομφής κατατίθενται στη Βουλή»

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ως «ποινικώς κολάσιμη πράξη» σχολίασε ο αντιπρόεδρος και Τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ., βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, το βίντεο με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνο Καμμένο να επιβιβάζεται ως συγκυβερνήτης σε στρατιωτικό ελικόπτερο. 

«Στο πιλοτήριο πολεμικού ελικοπτέρου δεν καθόμαστε για βόλτα. Εκεί κάθεται πιλότος, πτυχιούχος από τη Σχολή της Πολεμικής Αεροπορίας, κανένας άλλος», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα, Τετάρτη σε ραδιοφωνική εκπομπή του ΣΚΑΙ.

«Είδα το βίντεο και δεν το πίστευα. Ο κ. Πάνος Καμμένος κάθεται στη θέση του συγκυβερνήτη. Στο πιλοτήριο πολεμικού ελικοπτέρου δεν καθόμαστε για βόλτα. Εκεί κάθεται πιλότος, πτυχιούχος από τη Σχολή της Πολεμικής Αεροπορίας, κανένας άλλος. Αυτή είναι μια ποινικώς κολάσιμη πράξη. Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ κ. Αποστολάκης είναι έκθετος. Ο κ. Αποστολάκης είναι σε αυτή τη θέση για να τηρεί τους νόμους. Με αυτή την πράξη του, ο κ. Καμμένος έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και υλικό του στρατού. Αν βλέπει  τον στρατό σαν παιχνίδι, λες και είναι τα τρενάκια που του αγόραζε ο πατέρας του, κάνει πολύ μεγάλο λάθος. Ποιος νομίζει ότι είναι;», είπε αναλυτικά. 

Αναφορικά με την υπόθεση της συνομιλίας του κ. Καμμένου με τον ισοβίτη κ. Γιαννουσάκη για το ζήτημα του ''Noor 1'', ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. επανέλαβε ότι «δεν νοείται να μιλά εν ενεργεία Υπουργός με ισοβίτη», ενώ επίκαιρη ερώτησή του στη Βουλή ζητά από τον ίδιο τον κ. Καμμένο να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά του και να απαντήσει ευθέως ένα είχε τηλεφωνική επαφή με τον ισοβίτη αλλά και ποιο ήταν το αντικείμενο της συνομιλίας τους.

Ερωτηθείς, τέλος, για το αν η ΝΔ θα καταθέσει πρόταση μομφής για την συγκεκριμένη υπόθεση, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε ότι «οι προτάσεις μομφής δεν ανακοινώνονται στο ραδιόφωνο, αλλά κατατίθενται στη Βουλή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή