Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο ολόκληρα λεπτά έμεινε στον τηλεοπτικό αέρα του BBC –όχι όπου κι όπου– χωρίς να κάνει τίποτα ο παρουσιαστής του βραδινού δελτίου ειδήσεων Χιου Εντουαρντς (φωτ.), χθες, λόγω τεχνικού προβλήματος. Στα σχετικά βίντεο, που φυσικά έχουν γίνει viral, μπορεί κανείς να δει τον παρουσιαστή να κάθεται σιωπηλός και μάλλον συνοφρυωμένος, περιμένοντας προφανώς κάποιος να του δώσει το σήμα της έναρξης, που καθυστέρησε υπερβολικά. Οι πάντα φλεγματικοί Αγγλοι, βέβαια, έσπευσαν να πουν ότι με όσα συμβαίνουν τελευταία στη Βρετανία, ο άνθρωπος είχε μείνει απλώς άφωνος.

(…) To οπερατικό του ντεμπούτο κάνει ο 71χρονος Γερμανός σκηνοθέτης Βιμ Βέντερ, που ανεβάζει τους «Αλιείς των μαργαριταριών» του Ζορζ Μπιζέ στην Κρατική Οπερα του Βερολίνου. Διευθυντής ορχήστρας είναι ο Ντάνιελ Μπάρενμποϊμ. Ο Βέντερς έστησε ένα μεγαλόπνοο θέαμα εικαστικών διαστάσεων, με πολυπληθέστατη χορωδία 86 τραγουδιστών. Η πρεμιέρα είναι στις 24 Ιουνίου και οι φωτογραφίες από τις πρόβες έκαναν ήδη τον γύρο του κόσμου. Πρωταγωνιστούν ο τενόρος Φραντσέσκο Ντεμούρο και η σοπράνο Ολγα Περετιάτκο.

(…) Δράκοι, κοράκια, επικές μάχες, χιλιάδες φλεγόμενα βέλη που διασχίζουν τον αέρα. Το νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε από τους παραγωγούς του «Game of Thrones» άνοιξε και άλλο την όρεξη των εκατομμυρίων θαυμαστών της σειράς-φαινόμενο, που μετρούν πλέον αντίστροφα τις μέρες για την έναρξη της έβδομης σεζόν στις 16/7. Το τρέιλερ ξεκινάει με τη Σάνσα Σταρκ, την οποία υποδύεται η Σόφι Τέρνερ, και η δράση είναι καταιγιστική.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή