Ολοκληρώνεται σήμερα η πώληση του Μπεργκ

Ολοκληρώνεται σήμερα η πώληση του Μπεργκ

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Πρώτη» με περισσότερες απουσίες από παρουσίες χθες για τον Παναθηναϊκό, σε μια χρονιά ιδιαίτερη, που ξεκινά με μεγάλη πίεση και πολλά ερωτήματα γύρω από τη διαμόρφωση του ρόστερ. Η μη εμφάνιση του Μπεργκ ήταν δεδομένη. Δεν είχε κληθεί για την πρεμιέρα της προετοιμασίας μιας και είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του στην Αλ-Αϊν, οι οποίες είναι πιθανό να ολοκληρωθούν άμεσα καθώς στελέχη του Παναθηναϊκού θα ταξιδέψουν σήμερα στα ΗΑΕ για να κλείσουν το θέμα. Ως πιθανότερη κατάληξη εμφανίζεται μια συμβιβαστική λύση με αντάλλαγμα ένα ποσό χαμηλότερο της ρήτρας των 5,2 εκατ. ευρώ, αλλά υψηλότερο από τα 2,5 εκατ. της αρχικής πρότασης των Αράβων. Βασικό ζητούμενο είναι και η άμεση καταβολή της πρώτης δόσης, για να καλυφθούν οι πιεστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.

Ο Μολέδο ήταν παρών στην Αθήνα αλλά όχι και στην πρεμιέρα, καθώς λόγω του κατάγματος στη μύτη του θα ξεκινήσει σήμερα τις ιατρικές εξετάσεις. Η παραμονή του παραμένει ανοικτή και ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα μιλήσει μαζί του για να δει τις προθέσεις του, με δεδομένο ότι υπάρχει ανοικτή πρόταση του Παναθηναϊκού για επέκταση του συμβολαίου του και ενδιαφέρον αρκετών ξένων ομάδων για τη μεταγραφή του. Πέραν των διεθνών που θα έχουν δύο ημέρες ξεκούρασης παραπάνω, μία μέρα άδεια ζήτησε και πήρε ο Βιγιαφάνες, ενώ οι περισσότεροι από τους «κομμένους» (Τελάντερ, Ρέις, Βέμερ, Π. Βλαχοδήμος, Χουχούμης, Ρινάλντι) ξεκίνησαν τα εργομετρικά με το α΄ γκρουπ, περιμένοντας να δουν αν το ντόμινο των εξελίξεων θα επηρεάσει και τη δική τους θέση. Ο 23χρονος Ισραηλινός επιθετικός Ομρι Αλτμαν, που είναι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό, αναμένεται να πάρει μέρος στο β΄ μέρος της προετοιμασίας που θα ξεκινήσει στις 6 Ιουλίου στο Τέχελεν της Ολλανδίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή