ΥΓΕΙΑ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Προληπτική Ιατρική» στη Μάνη

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: Ξένη δημοσίευση

Tο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης, διοργάνωσε και φιλοξένησε την έβδομη κατά σειρά Εκδήλωση Προληπτικής Ιατρικής. Το Σάββατο 24 Ιουνίου, οι πόρτες του Κέντρου Υγείας άνοιξαν για να υποδεχθούν τους προσερχόμενους χρήστες υπηρεσιών υγείας από όλα τα σημεία της Μάνης και της ευρύτερης περιοχής των Νομών Λακωνίας και Μεσσηνίας.

Παραμένοντας σταθεροί, όχι στη βεβαιότητα της νομοτέλειας, αλλά της ανάγκης, εξαρχής θελήσαμε να χαράξουμε το ανέλπιστο σ’ αυτή τη σαγηνευτική γωνιά της γηραιάς ηπείρου, τη Μάνη και το ανέλπιστο συνόδευσε κάθε δράση, σκέψη, ενέργεια, απόφαση.

Και αυτή τη χρονιά, πιστοί στο ραντεβού, εξαίρετοι ιατροί των ειδικοτήτων: Καρδιολογία, Διαβητολογία, Ορθοπαιδική, Πνευμονολογία, Γυναικολογία, Γενική Χειρουργική, Νευρολογία, Χειρουργική Μαστού, Γαστρεντερολογία, Ουρολογία, Αγγειοχειρουργική, Ενδοκρινολογία, Ρευματολογία, Παιδιατρική, Αλλεργιολογία, Δερματολογία, Παθολογία και Γενική/Οικογενειακή Ιατρική, προσέφεραν δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες σε κάθε πολίτη από τη Μάνη και την ευρύτερη περιοχή του Νομού Λακωνίας.

Η ενθουσιώδης προσέλευση των 1027 εξετασθέντων και η ουσιαστική ιατρική παρέμβαση, προσέδωσαν έναν εορταστικό χαρακτήρα εντός και εκτός των πυλών του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης, το οποίο επιλέγει να ανανεώνει και να τηρεί την υπόσχεση για συνεχή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, υπερνικώντας εμπόδια και δυσκολίες.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ