Η ομάδα Emirates της Νέας Ζηλανδίας έγραψε ιστορία στην ιστιοπλοΐα κερδίζοντας το 35ο America’s Cup στις Βερμούδες. Ως περήφανος χορηγός και επίσημος χρονομέτρης της ομάδας, η OMEGA γιορτάζει τη νίκη και συγχαίρει την ομάδα για την κατάκτηση του παλαιότερου και σημαντικότερου τροπαίου του αθλήματος!

Η ομάδα Emirates της Νέας Ζηλανδίας αγωνίστηκε εκπληκτικά σε όλα τα στάδια του αγώνα μέσα στο νερό. Νικώντας με σκορ 5-2 στους τελικούς του Louis Vuitton America’s Cup Challenger, η ομάδα προχώρησε στον αγώνα του America’s Cup, έχοντας ως αντίπαλο την ομάδα Oracle των ΗΠΑ. Για ακόμη μια φορά, η ομάδα ETNZ απέδειξε ότι ήταν πολύ δυνατή και κατέκτησε το πολυπόθητο κύπελλο «Auld Mug»

To OMEGA Speedmaster X-33 Regatta ETNZ στον καρπό των νικητών

Το πλήρωμα των νικητών φορούσε στον καρπό του ένα ρολόι που σχεδίασε ειδικά η OMEGA για τον αγώνα. Το Speedmaster X-33 Regatta ETNZ περιλαμβάνει μια έξυπνη λειτουργία Regatta, επιτρέποντας έτσι στην ομάδα να παρακολουθεί τα κρίσιμα πέντε λεπτά της αντίστροφης μέτρησης πριν την έναρξη του αγώνα. Μετά την εκκίνηση, το X-33 επέτρεπε στο πλήρωμα να μετράει την πρόοδο του αγώνα.

To Seamaster Planet Ocean ETNZ είναι το δεύτερο ρολόι της OMEGA για το 35ο America's Cup

Η συνεργασία της OMEGA με την ομάδα Emirates της Νέας Ζηλανδίας ξεκίνησε το 1995 δίπλα στον διάσημο σε όλο τον κόσμο skipper και θρύλο του America’s Cup, Sir Peter Blake.  Από τότε, η υποστήριξη της OMEGA προς την ομάδα συνεχίζει να αυξάνεται. Η Μάρκα συνεχίζει να θαυμάζει τη δύναμη και την ικανότητα της ομάδας και ήταν ιδιαίτερα περήφανη που είχε το λογότυπό της πάνω στο αγωνιστικό σκάφος Kiwi τη φετινή χρονιά.

Δείτε περισσότερα για τα δύο ρολόγια που αφιέρωσε η Omega στο 35ο America’s Cup στο σχετικό άρθρο που σας παρουσιάσαμε πριν από λίγες μέρες.

Περισσότερες πληροφορίες για την Omega εδώ.
Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΧΕΙΟ