Απεβίωσε ο Μίνως Κυριακού

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ηλικία 75 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο εφοπλιστής και επιχειρηματίας των ΜΜΕ Μίνως Κυριακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριακού, ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους της ιδιωτικής τηλεόρασης ως ιδρυτής του ομίλου ΑΝΤ1, βρισκόταν στο εξοχικό του, όταν αντιμετώπισε πρόβλημα με την υγεία του. Μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο στην Αθήνα, αλλά έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Η ανακοίνωση του Ιατρικού Κέντρου για το θάνατο του Μ. Κυριακού

«Με βαθιά συγκίνηση και θλίψη, σύσσωμη η οικογένεια Κυριακού αποχαιρετά τον πολυαγαπημένο μας Μίνω, που έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, από ανακοπή καρδιάς αργά το απόγευμα», αναφέρεται σε ανακοίνωση της διεύθυνσης Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων του ΑΝΤ1. «Ο σεβασμός και η βαθιά οδύνη διακατέχουν το σύνολο των ανθρώπων που εργάζονται σε όλες τις επιχειρήσεις του Ομίλου Μίνου Κυριακού», προστίθεται.

Ο Μίνωας Κυριακού δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της ναυτιλίας από μικρή ηλικία και στο 1965 ίδρυσε την Athenian Tankers. Η δραστηριότητά του στο ναυτιλιακό κλάδο αναπτύχθηκε σημαντικά, ενώ στα τέλη της δεκαετίας του '80 έκανε το βήμα στο χώρο των μέσων ενημέρωσης, αρχικά με την ίδρυση του ραδιοφωνικού σταθμού ANT1 FM 97.2. Ένα χρόνο αργότερα, στο «αέρα» βγήκε και ο τηλεοπτικός Αντ1, ενώ οι δραστηριότητες του Ομίλου δεν περιορίζονται μόνον στην Ελλάδα αλλά αφορούν και τις βαλκανικές χώρες. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή