ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Τσίπρας σε πυροσβέστες: «Παράδειγμα για όλους το έργο σας»

Την στήριξή του στο έργο της πυροσβεστικής εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στην Αεροπορική Βάση πυρόσβεσης της Ελευσίνας, συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα και τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου. 

«Αυτό που κάνετε είναι παράδειγμα για όλους και για την ελληνική κοινωνία», τόνισε ο κ Τσίπρας, ενώ πρόσθεσε πως παρά τη λιτότητα που οδήγησε σε μείωση των αναγκαίων δαπανών έγιναν κάποια βήματα ώστε να υπάρχει ένα δυνατό επίπεδο αποτελεσματικότητας των πυροσβεστικών αρχών.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τις «ηρωικές» δυνάμεις της πυροσβεστικής για το έργο τους, τονίζοντας πως το ζητούμενο είναι να μπορούμε να προλαβαίνουμε και να επεμβαίνουμε έγκαιρα για να σβήνουμε πυρκαγιές πριν αυτές απειλήσουν περιοχές. 

«9.000 άνθρωποι ρίχνονται στη μάχη απέναντι στο φυσικό στοιχείο για να προστατέψουν ανιδιοτελώς την κοινωνία συνολικά. Θέλω προκαταβολικά να σας πως ότι είμαστε ευγνώμονες για ότι κάνετε και να σας ευχαριστήσω» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στο τεχνικό προσωπικό που δίνει «μάχη στο παρασκήνιο», δηλαδή στις βάσεις συντήρησης ώστε να αντιμετωπίζονται έγκαιρα οι βλάβες. 

Κατά την επίσκεψή του στο κλιμάκιο της 383 Μοίρας Ειδικών Επιχειρήσεων και Αεροπυρόσβεσης, ο κ. Τσίπρας ενημερώθηκε για την ετοιμότητα της μοίρας εν μέσω της αντιπυρικής περιόδου και συνομίλησε με τα στελέχη και τους άνδρες αεροπυρόσβεσης. 
Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ