Ποινή – χάδι στον Ολυμπιακό για τα επεισόδια στο βόλεϊ

Ποινή – χάδι στον Ολυμπιακό για τα επεισόδια στο βόλεϊ

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα… μαλακά έπεσε η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού για τα εκτενή επεισόδια των οπαδών του κατά τον τελευταίο αγώνα της σειράς των τελικών με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» τιμωρήθηκαν από τον αθλητικό δικαστή με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και με πρόστιμο 4.000 ευρώ, παρόλο που η ομάδα ήταν και υπότροπος.

Στις 7 Μαΐου, όταν ο ΠΑΟΚ έκανε το 3-1 και κατέκτησε το πρωτάθλημα, μέσα σε ελάχιστα λεπτά το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» μετατράπηκε σε πεδίο… βολής. Από τις εξέδρες εκτοξεύτηκαν κροτίδες, μπουκάλια και σπασμένες καρέκλες που είχαν ως στόχο τους παίκτες και τους προπονητές του ΠΑΟΚ. Φωτεινό παράδειγμα είχε αποτελέσει ο προπονητής του Ολυμπιακού Σλόμπονταν Μπόσκαν, ο οποίος αγνοώντας τα επεισόδια έδωσε συγχαρητήρια στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ενώ με δηλώσεις του στον Τύπο τόνισε ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ κέρδισαν δίκαια τον τίτλο. Χαρακτηριστικό της τεταμένης ατμόσφαιρας είναι ότι η διοργανώτρια αρχή δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει την τελετή της απονομής του τροπαίου και των μεταλλίων, με αποτέλεσμα να την ακυρώσει. Το κύπελλο παραδόθηκε στους πρωταθλητές στα αποδυτήρια.

Μετά την ολοκλήρωση της επεισοδιακής αναμέτρησης, άνθρωποι της εισαγγελίας είχαν μεταβεί μέσα στη νύχτα στο κλειστό στου Ρέντη για αυτοψία και καταγραφή των υλικών ζημιών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή