ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα σφοδρή επίθεση Πολάκη κατά της Δικαιοσύνης

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογιαριασμό στο facebook, έκανε ο Παύλος Πολάκης, εξαπολύοντας ξανά επίθεση στη Δικαιοσύνη με ιδιαίτερα απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, την οποία ούτε λίγο ούτε πολύ, κατηγορεί πως δεν αφήνει την κυβέρνηση να κυβερνήσει. 

Συγκεκριμένα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας σημειώνει:

«Αν είναι επιστήμη ότι πρέπει να δουλεύεις και να μην σε πληρώνει ο εργοδότης σου, τότε πήγαμε σε άλλα πανεπιστήμια» και συνεχίζει «αντιγυρίζω :είναι η πρώτη φορά που η δικαστική εξουσία προσπαθεί να απαγορεύσει στην εκτελεστική να κυβερνήσει» φέρνοντας ως παράδειγμα τις τηλεοπτικές άδειες, τα ιδιωτικά συνεργεία (στην καθαριότητα) τους φοροφυγάδες, τις λίστες και τους συμβασιούχους.

Ο αν. υπουργός Υγείας συνεχίζει την επίθεση λέγοντας πως η κυβέρνηση «δεν χρειάζεται πιστοποιητικά διαφάνειας και καθαρότητας μέσω της κριτικής μας προς τις αποφάσεις σας. Κριτήριο είναι το πως ζούμε και το πως κυβερνάμε. Εσείς δεν ξέρατε και δεν ακούγατε όπως λέει ο Παπαγγελόπουλος (πρώην συνάδελφος σας) και εσείς δεν θέλετε να καταθέσετε Πόθεν Έσχες. Εμείς καταθέσαμε» καταλήγει.

 

 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ