Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση Βρετανίδα που εισέπνευσε αέριο γέλιου

Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση Βρετανίδα που εισέπνευσε αέριο γέλιου

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην εντατική του ΠΑΓΝΗ, σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται μια 18χρονη Βρετανίδα που έκανε διακοπές στα Μάλια.

Οπως αναφέρει το cretalive.gr, η κοπέλα φέρεται να εισέπνευσε αέριο γέλιου και χθες το μεσημέρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση και έκτοτε νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση του κοριτσιού είναι σοβαρή ενώ διερευνώνται από τις αστυνομικές αρχές οι συνθήκες που την έστειλαν στο νοσοκομείο. Η 18χρονη περιγράφεται ως ένα λεπτοκαμωμένο κορίτσι και πιθανότατα να μην είχε φάει πριν χρησιμοποιήσει την ουσία γεγονός που πιθανότατα προκάλεσε τις επικίνδυνες παρενέργειες. Η κοπέλα έκανε διακοπές με τις φίλες της στα Μάλια ωστόσο καμία από τις υπόλοιπες κοπέλες δεν είχε κάποια παρενέργεια.

Η εισπνοή του αερίου γέλιου από ένα μπαλόνι, που θεωρείται πως προκαλεί ευφορία και χαλαρώνει το μυϊκό σύστημα είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη και μάλιστα στο παρελθόν είχαν γίνει πολλές δικογραφίες από το ΑΤ Χερσονήσου για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών από τη χρήση του ωστόσο όλες οι περιπτώσεις αθωώθηκαν καθώς πρόκειται για μια ουσία η οποία δεν είναι απαγορευμένη και μπορεί κανείς να τη βρει οπουδήποτε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή