Νέα επίθεση Καρανίκα σε Σαββόπουλο για την συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

Νέα επίθεση Καρανίκα σε Σαββόπουλο για την συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

2' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο  σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας στον Διονύση Σαββόπουλο για τη συναυλία που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Ολοι μαζί του Μπορούμε» στο Καλλιμάρμαρο.

Σε νέα ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για τη συναυλία Σαββόπουλου τα βάζει με «κάτι αριστερούς της γενιάς του ’60 που μάθανε να γλεντάνε στις ταβέρνες και τις παρέες με τραγούδια του Σαββόπουλου», ενώ επιτέθηκε εκ νέου στον γνωστό καλλιτέχνη γράφοντας πως «σε αυτήν την υποκρισία και την δημαγωγία διασκεδαστής ήταν ο Σαββόπουλος Αμοράλ». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες ώρες μετά την ανάρτηση, το εν λόγω μήνυμα διεγράφη εξ ολοκλήρου από τον προσωπικό ιστότοπο του κ. Καρανίκα. 

Ολόκληρη η ανάρτηση

«Ενόχλησε κάποιους αυτό που ανέβασα προχθές για το ήθος αυτών που ψηφίζουν ΝΔ και ταιριάζει να είναι φασίστες και δημοκράτες, ρατσιστές και ευαίσθητοι, τίμιοι και λαμόγια, με το κράτος αλλά και τις offshore, με τον θεό αλλά και το έγκλημα, την εκμετάλλευση του ανθρώπου. Ενοχλήθηκαν κάποιοι και κάποιες γιατί είδαν προφανώς τον εαυτό τους και το κόμμα τους που κυβερνούσε δεκαετίες και κατέστρεψαν την χώρα, σε αυτά που έγραφα. Λογικό !

Ενοχλήθηκαν όμως και κάτι αριστεροί της γενιάς του ’60 που μάθανε να γλεντάνε στις ταβέρνες και τις παρέες με τραγούδια του Σαββόπουλου.

Προχθές στο Καλλιμάρμαρο ο Σκάι που χειροκροτούσε τα μνημόνια της ΝΔΠασοκ, και δεν λέει ακόμα κουβέντα για την διαπλοκή και τους φίλους του καναλιού που καταλήγουν στον εισαγγελέα, οργάνωσε φιλανθρωπικό ξεσάλωμα ‘όλοι μαζί μπορούμε΄ όπως το ” όλοι μαζι τα φάγαμε” , γι αυτό ”παραιτηθείτε”.

Σ αυτήν την υποκρισία και την δημαγωγία διασκεδαστής ήταν ο Σαββόπουλος Αμοράλ που αρχικά κλέβοντας τα τραγούδια του Διονύση -Νιόνιου Σαββόπουλου κατέληξε να τραγουδάει ”δεν θα περάσει ο φασισμός”, με τον Άδωνη και τον Βορίδη τον Τσεκουράτο της ΝΔ του Μητσοτάκη Ζίμενς.

Συγνώμη αν στεναχώρησα την αριστερά των συναισθημάτων και της μνήμης των γλεντιών, αλλά αυτό δεν τους δικαιολογεί ώστε να αντιδράσουν με τον τρόπο που αντέδρασαν εναντίον μου. Θα τους πρότεινα να το ξαναδιαβάσουν προσεκτικά και να καταλάβουν ότι είναι αριστεροί σε περίοδο πολέμου και όχι ορτινάτζες της αριστεράς της ρετσίνας και της μνήμης των αγώνων που κάποτε έδωσαν τραγουδώντας Νιόνιο και τώρα έπιασαν στασίδι στα ποστ του fb βρίζοντας και μπλοκάροντας εμένα ή γράφοντας γενικά και αόριστα για ιδέες της αριστεράς με ένσημα απο την γενιά του 1960 ή το editorial κάποιας εφημερίδας της αριστεράς του 1990.

Ευτυχώς όμως υπάρχει και η αριστερά με συνείδηση, μνήμη, ήθος και λαϊκή καταγωγή που συνεχίζει να αγωνίζεται και γι αυτό είναι στο πλευρό αυτής της κυβέρνησης διαχωρίζοντας την θέση της από τις γλίτσες του παρελθόντος .

Όπως δεν “τα φάγαμε όλοι μαζί” έτσι ακριβώς , δεν μπορούμε όλοι μαζί ! Προχωράμε». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή