Καμίνης: Να μπει τέρμα στην ανομία στην Αθήνα

Καμίνης: Να μπει τέρμα στην ανομία στην Αθήνα

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να σταματήσει η ανομία στην πόλη ζητά ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν χθες, μετά την απορριπτική δικαστική απόφαση για την αίτηση αποφυλάκιση της Ηριάννας.

Οπως δήλωσε ο κ. Καμίνης κατά τη χθεσινή κινητοποίηση των αλληλέγγυων καταστράφηκαν 67 καταστήματα, ενώ μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά» συνέδεσε τους κουκουλοφόρους με τους τραμπούκους, όπως είπε, που δεν αφήνουν τα καταστήματα να δουλέψουν τις Κυριακές.

«Είναι συγκοινωνούντα δοχεία οι τραμπούκοι που δεν αφήνουν τα καταστήματα να δουλέψουν τις Κυριακές και αυτοί με τις βαριοπούλες που προκάλεσαν τις καταστροφές», είπε και πρόσθεσε πως «κάποιοι θέλουν να πλήξουν την εμπορική κίνηση, γιατί αν αυτό το πετύχουν θα γονατίσουν το κέντρο της πόλης».

Τέλος, είπε πως συμμερίζεται την απόγνωση των καταστηματαρχών επιρρίπτοντας ευθύνες και στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή