ΕΛΛΑΔΑ

Τρεις συλλήψεις για παράνομη πώληση «αέριου γέλιου» στην Κρήτη

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Τριά άτομα συνελήφθησαν για παράνομη πώληση συσκευασιών που περιείχαν αέριο γέλιου, αργά το βράδυ της Παρασκευής από τις αστυνομικές αρχές στην περιοχή Χερσόνησο Ηρακλείου στην Κρήτη. 

Πρόκειται για έναν άνδρα, 62 ετών και δύο γυναίκες, υπήκοους Ηνωμένου Βασιλείου, 20 και 21 ετών. . 

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, στο πλαίσιο ειδικού σχεδιασμού και δράσεων που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης σε τουριστικές περιοχές, για την καταπολέμηση του φαινομένου της διάθεσης και κυκλοφορίας πλαστικών μπαλονιών που περιέχουν αέριο γέλιου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας του 62χρονου.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο 62χρονος κατείχε διέθετε εντός του καταστήματος του φιαλίδια-αμπούλες οι οποίες περιείχαν αέριο γέλιου.

Σύμφωνα με την αστυνομική ανακοίνωση βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Έξι αμπούλες- φιαλίδια οι οποίες περιείχαν αέριο γέλιου, τρία χρησιμοποιημένα μπαλόνια με αέριο γέλιου, είκοσι εννέα κενές αμπούλες -φιαλίδια, μια συσκευασία η οποία περιείχε 50 μπαλόνια, δύο μεταλλικά αντικείμενα με τα οποία διοχετεύεται το αέριο γέλιου μέσα στα μπαλόνια και το χρηματικό ποσό των 110 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Επίσης στην ίδια περιοχή συνελήφθησαν από την αστυνομία δύο γυναίκες από τη Βρετανία, ηλικίας 20 και 21 ετών, καθώς σύμφωνα με την Αστυνομία «πάστηκαν» να διαθέτουν προς πώληση συνολικά δεκατρείς αμπούλες- φιαλίδια με αέριο γέλιου με τα οποία γέμιζαν, με μεταλλικό αντικείμενο, μπαλόνια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ