Flashback στην 25η Ιουλίου

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 25η Ιουλίου-1

Ο πρόεδρος Κλίντον χειροκροτά και κοιτά προς το μέρος του Βασιλιά Χουσεΐν της Ιορδανίας, ο οποίος δίνει το χέρι στον Ισραηλινό πρωθυπουργό Γιτζάκ Ραμπίν, μετά την υπογραφή της συνθήκης ειρήνης που έδωσε τέλος σε 46 χρόνια εχθροπραξιών μεταξύ του Ισραήλ και της Ιορδανίας, στον Λευκό Οίκο, το 1994. (AP Photo)

Flashback στην 25η Ιουλίου-2

Η Λουίζ Τζόι Μπράουν, το πρώτο μωρό που γεννιέται με τεχνητή γονιμοποίηση στον κόσμο, λίγο μετά τη γέννηση του στο γενικό νοσοκομείο Όλντχαμ της Βρετανίας, το 1978. (AP Photo) 

Flashback στην 25η Ιουλίου-3

To σώμα του διαβόητου Αμερικανού γκάνγκστερ Τζον Ντίλιντζερ κείτεται νεκρό σε γραφείο τελετών του Μούρσβιλ της Ιντιάνα, το 1934. (AP Photo)

Flashback στην 25η Ιουλίου-4

O Πάπας Παύλος ΣΤ' και ο Πατριάρχης Αθηναγόρας, ηγέτες των δύο κύριων δογμάτων του Χριστιανισμού, δίνουν τα χέρια κατά την αποχώρηση τους από την πατριαρχική κατοικία στην Κωνσταντινούπολη, αφού ολοκλήρωσαν τη συνάντηση τους και προσευχήθηκαν από κοινού για την ενότητα των δύο εκκλησιών στον πατριαρχικό ναό του Αγίου Γεωργίου, το 1967. (AP Photo)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή