Flashback στην 27η Ιουλίου

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 27η Ιουλίου-1

Ο Τζέσε Όουενς, ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές του στίβου όλων των εποχών, προπονείται στο κατάστρωμα του S.S. Manhattan κατά τη διάρκεια του υπερατλαντικού ταξιδιού του για το Βερολίνο, όπου θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, το 1936. Στους συγκεκριμένους αγώνες, ο Όουενς κέρδισε τέσσερα χρυσά ολυμπιακά μετάλλια, στα 100 μέτρα, τα 200 μέτρα, στο άλμα εις μήκος και στη σκυταλοδρομία 4×100. (AP Photo/Joe Caneva)

Flashback στην 27η Ιουλίου-2

Έλληνες νεολαίοι χορεύουν στους ξέφρενους ρυθμούς του Ροκ εντ ρολ κατά τη διάρκεια συναυλίας της μπάντας του αμερικανικού στόλου στην Αθήνα, το 1957. (AP Photo)

Flashback στην 27η Ιουλίου-3

Ένα πρώην εργοστάσιο της αυτοκινητοβιομηχανίας Renault στο νησί Ile Seguin στο κέντρο του Σηκουάνα έχει μεταμορφωθεί από τους βομβαρδισμούς του πολέμου σε ένα «κοκτέιλ» παλιοσίδερων, μεταλλικών δοκών και κατεστράμμενων οχημάτων, το 1942. (AP Photo)

Flashback στην 27η Ιουλίου-4

O Αργεντίνος πρόεδρος Χουάν Περόν κοιτάει προς το φέρετρο της νεκρής συζύγου του και πρώτης κυρίας της Αργεντινής, Εύα Περόν, σε έναν αυτοσχέδιο εκκλησιαστικό χώρο στο υπουργείο Εργασίας στο Μπουένος Άιρες, το 1952. (AP Photo)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή