Ηττήθηκε αλλά ελπίζει ο Πανιώνιος

Ηττήθηκε αλλά ελπίζει ο Πανιώνιος

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη Νέα Σμύρνη και με μειονέκτημα ενός γκολ από τη νίκη της Μακάμπι (1-0) στον πρώτο αγώνα, ο Πανιώνιος έχει αυξημένες πιθανότητες ανατροπής και πρόκρισης στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, την επόμενη Πέμπτη.

Οι «κυανέρυθροι» έδειξαν ότι η διαφορά δυναμικότητας από την «ομάδα του λαού» κάθε άλλο παρά μεγάλη είναι, και παρά τη διπλή σημαντική απουσία των Μασούντ και Χατζισαφί. Οι παίκτες του Γρηγορίου διατήρησαν σε κοντινή απόσταση τις γραμμές της άμυνας και του κέντρου, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν αναποτελεσματική κατοχή. Στο 8΄, η κεφαλιά του Γεσίλ έφυγε άουτ, ενώ η Μακάμπι είχε δύο καλές ευκαιρίες στο 22΄ με τον Μπατόκιο και στο 43΄ με τον Γέινι. Με το «καλημέρα» της επανάληψης, ο Μασούρας έχασε σπουδαία ευκαιρία και στην επόμενη φάση, η ελληνική ομάδα δέχτηκε το γκολ από ωραία ενέργεια του Γέινι.

ΜΑΚΑΜΠΙ: Ράικοβιτς, Νταβινζάντα, Μπεν Χαΐμ, Τίμπι, Σπουνγκίν, Μπατόκιο, Γεϊνί (83΄ Πέρετζ), Γκολάσα, Ατζίλι (75΄ Ιτζάκι), Σόενφελντ, Κιάρτανσον (86΄ Ρίκαν).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Οικονόμου, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σαββίδης (74΄ Παπαγεωργίου), Ταπόκο (83΄ Ντουρμισάι), Μασούρας, Λάμπρου, Γεσίλ (91΄ Γλυνός).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή