Τι απαντά η Τζολί στις κατηγορίες για «βάναυσες» οντισιόν σε παιδιά για τη νεά της ταινία

Τι απαντά η Τζολί στις κατηγορίες για «βάναυσες» οντισιόν σε παιδιά για τη νεά της ταινία

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η γνωστή ηθοποιός, αρνήθηκε κατηγορηματικά, ότι εξαπάτησε τα παιδιά από την Καμπότζη κατά τη διάρκεια οντισιόν από τις οποίες πέρασαν για να παίξουν στην ταινία της υπό τον τίτλο «Πρώτα σκότωσαν τον πατέρα μου» (First They Killed My Father), η οποια πραγματεύεται τις φρικαλεότητες των Ερυθρών Χμερ.

Τι απαντά η Τζολί στις κατηγορίες για «βάναυσες» οντισιόν σε παιδιά για τη νεά της ταινία-1

Η Τζολί μιλώντας στο περιοδικό Vanity Fair για την ταινία, εξήγησε το παιχνίδι που χρησιμοποιήθηκε στο κάστινγκ κατά το οποίο ζητούνταν σε φτωχά παιδιά να αρπάξουν χρήματα και μετά τους ζητούσαν να σκαρφιστούν ένα ψέμα για να δικαιολογήσουν την πράξη τους.

Η συνέντευξη της ηθοποιού προκάλεσε πλήθος οργισμένων αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου πολλοί χρήστες την κατηγόρησαν για εκμετάλλευση, συναισθηματική κακοποίηση κτλ.

Κάποιοι, ωστόσο, στάθηκαν στο πλευρό της ηθοποιού, λέγοντας ότι είναι φιλάνθρωπος και δε θα έκανε ποτέ κάτι που θα τραυμάτιζε τα παιδιά καθ’ αυτόν τον τρόπο.

Τι απαντά η Τζολί στις κατηγορίες για «βάναυσες» οντισιόν σε παιδιά για τη νεά της ταινία-2

Τι απαντά στους επικριτές της η Αντζελίνα Τζολί

«Είμαι πολύ ενοχλημένη επειδή μία άσκηση υποκριτικής σε έναν αυτοσχεδιασμό από μια πραγματική σκηνή της ταινίας γράφτηκε σαν να ήταν ένα πραγματικό σενάριο» δήλωσε η ηθοποιός.

«Ο σκοπός της ταινίας είναι να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με τη φρίκη που βιώνουν τα παιδιά σ’ έναν πόλεμο και να βοηθήσει στον αγώνα για την προστασία τους. Ο υπαινιγμός ότι αληθινά χρήματα αφαιρέθηκαν από κάποιο παιδί κατά τη διάρκεια της οντισιόν είναι ψευδής και ενοχλητικός. Εγώ η ίδια θα εξοργιζόμουν αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της ασφάλειας, της άνεσης και της υγείας όλων των παιδιών από την αρχή της ταινίας μέχρι και το τέλος της, ανέφερε η Τζολί.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή