Στο Λονδίνο χτυπάει η καρδιά του παγκόσμιου στίβου

Στο Λονδίνο χτυπάει η καρδιά του παγκόσμιου στίβου

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ελάχιστες ώρες έχουν απομείνει μέχρι την έναρξη του παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου και οι περισσότεροι από τους κορυφαίους πρωταθλητές μας βρίσκονται στο Λονδίνο. Στη διοργάνωση θα αγωνιστούν έμπειροι και νεαροί αθλητές μας, οι οποίοι έχουν ως στόχο να ξεπεράσουν τις ατομικές επιδόσεις τους και να διεκδικήσουν μια καλή θέση ανάμεσα στον γαλαξία των αστέρων που θα βρεθεί στο στάδιο της Μ. Βρετανίας.

«Είμαι σε καλή κατάσταση και μετά το Ντάιαμοντ Λιγκ, στο Μονακό, επικεντρώθηκα στην προπόνησή μου. Πάω για το καλύτερο δυνατό στο Λονδίνο. Θα το παλέψω, δεν έχω άγχος», δήλωσε η Βούλα Παπαχρήστου, ενώ ο Κώστας Δουβαλίδης, ο οποίος είναι από τους εμπειρότερους της ομάδας, πρόσθεσε: «Είμαι έτοιμος για την πέμπτη μου συμμετοχή σε παγκόσμιο πρωτάθλημα. Η προπόνηση πήγε καλά και μένει τώρα να δούμε πώς θα εξελιχθεί ο κύριος αγώνας. Μακάρι να πάνε όλα καλά, να βγει μια καλή κούρσα ώστε να περάσω στον ημιτελικό. Εννοείται πως θέλω να κυνηγήσω μια εμφάνιση καλύτερη από αυτές των προηγούμενων διοργανώσεων (καλύτερη παρουσία 19η θέση σε ημιτελικό)».

Στο Λονδίνο θα δώσει την τελευταία αγωνιστική παράσταση ο Γιουσέιν Μπολτ. Ο σούπερ σταρ του στίβου έχει αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του πρωταθλητισμού στο παγκόσμιο. «Εχω πάρει την απόφασή μου και δεν αλλάζει. Ακόμα και αν τελικά ηττηθώ, δεν πρόκειται να παρατείνω την ενεργή μου παρουσία», δήλωσε ο Τζαμαϊκανός, ο οποίος εμφανίστηκε σίγουρος για την πρωτιά: «Εχω έρθει στο Λονδίνο με 9.95. Θα χρησιμοποιήσω τις δύο κούρσες (προκριματικά, ημιτελικός) για το φορμάρισμά μου και στον τελικό θα είμαι έτοιμος όπως συμβαίνει πάντα. Ολοι γνωρίζετε καλά πως όταν εμφανίζομαι για ν’ αγωνιστώ, αυτό σημαίνει ότι είμαι 100% σίγουρος. Η ήττα λοιπόν είναι κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή