Στην οικία Μητσοτάκη ο «Ρουβίκωνας»

Στην οικία Μητσοτάκη ο «Ρουβίκωνας»

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαμαρτυρία έξω από το σπίτι του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Λυκαβηττό πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης ομάδα μελών του «Ρουβίκωνα».  

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, λίγα λεπτά πριν από τις 7 μ.μ., 10 με 15 άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του προέδρου της ΝΔ, πέταξαν φέιγ βολάν και φώναξαν συνθήματα κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στη συνέχεια, αποχώρησαν χωρίς να προκληθεί περαιτέρω ένταση, ενώ δεν υπήρξαν προσαγωγές.

Σε ανάρτησή της στο Athens Indymedia η αναρχική ομάδα αναφέρει: «Σήμερα το απόγευμα στις 19:00 πραγματοποιήθηκε παρέμβαση στο σπίτι του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Λυκαβηττό. Πετάχτηκαν τρικάκια και φωνάχτηκαν συνθήματα. Όλοι/ες οι σύντροφοι/σες αποχώρησαν χωρίς να γίνει καμία προσαγωγή».

Υπενθυμίζεται ότι πριν μερικές ημέρες, ο «Ρουβίκωνας» είχε πραγματοποιήσει «εισβολή» στο προαύλιο της Βουλής, με αφορμή την οποία, ο κ. Μητσοτάκης είχε αποστείλει επιστολή στον πρόεδρο του Κοινοβουλίου, Νίκο Βούτση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή