«Καθάρισε» από νωρίς ο ΠΑΟΚ

«Καθάρισε» από νωρίς ο ΠΑΟΚ

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα ημίχρονο, το πρώτο, αρκούσε για τον ΠΑΟΚ προκειμένου να βάλει τα θεμέλια της νίκης με 2-0 επί της Ολιμπίκ Ντόνετσκ χθες στην Τούμπα (1-1 είχε λήξει το πρώτο ματς), για να σφραγίσει έτσι το «εισιτήριο» που οδηγεί στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, πάντως, έχασε πολλές ακόμη ευκαιρίες προκειμένου να πετύχει μια ευρεία σε έκταση σκορ νίκη επί των Ουκρανών. Ο ΠΑΟΚ θα μάθει σήμερα τον αντίπαλό του στην κλήρωση και θα είναι στο γκρουπ των ισχυρών.

Στις εξέδρες της Τούμπας βρέθηκαν περίπου 15.000 θεατές, οι οποίοι είδαν τον Ρόμπερτ Μακ στην επιστροφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης να ανοίγει το σκορ στο 24΄. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με εκπληκτικό σουτ του Γκόικο Τσίμιροτ αρκετά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως για δεύτερο παιχνίδι στη σειρά ο Στανόγεβιτς δεν είχε στην ενδεκάδα Ελληνα παίκτη. Σε σύγκριση με το πρώτο ματς στην Ουκρανία, προχώρησε σε μία αλλαγή, έχοντας στο αρχικό σχήμα τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ αντί του Εβγέν Σάχοφ. Αλλαξε και ο σχηματισμός, από 4-3-3 σε 4-2-3-1, με τον ΠΑΟΚ να επιχειρεί από τα πρώτα λεπτά να επιβάλει τον ρυθμό του στο ματς. Οπως και έγινε. «Πρώτα από όλα είναι η πρόκριση. Δεύτερο είναι η ενέργεια, το πρόσωπο που έδειξαν οι παίκτες μου. Είμαι ευχαριστημένος γι’ αυτό που έδειξαν, αυτήν την περίοδο Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε σε αυτές. Είναι λογικό γι’ αυτή την περίοδο, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι», τόνισε ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς μετά το τελευταίο σφύριγμα.

ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Κάνιας (68΄ Σάκχοφ), Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ (66΄ Πέδρο Ενρίκε), Κάμπος (81΄ Πέλκας), Μακ, Πρίγιοβιτς.

Ολιμπικ: Μακχαράτζε, Λούκιαντσουκ (46΄ Μιχούνοφ), Κραφτσένκο, Μόχα, Σαμπάνοφ, Σεστάκοφ, Μιλένκι (71΄ Μιχάλοφ), Νιεμτσανίνοφ, Τσιμπάλιουκ, Κομούτοφ (60΄ Σοντέι), Μπογκντάνοφ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή