Χάθηκε ο Γκάμπριελ, «στροφή» σε Μπεσά

Χάθηκε ο Γκάμπριελ, «στροφή» σε Μπεσά

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αλλαγή πλεύσης για τον Παναθηναϊκό στην προσπάθεια απόκτησης αριστερού μπακ χαφ, με τον Βενσάν Μπεσά να εμφανίζεται ξανά στο προσκήνιο μετά το ναυάγιο της μεταγραφής του Γκάμπριελ Σίλβα. Παρά τη συμφωνία με τον ίδιο, ο 26χρονος Βραζιλιάνος παραχωρήθηκε από την Ουντινέζε στη Σεντ Ετιέν και οι «πράσινοι» στράφηκαν ξανά στον 31χρονο αμυντικό της Καέν. Ο Μπεσά μετράει περισσότερες από 400 συμμετοχές με τις Μετς, Μπουλόν, Ναντ, Καέν και δεσμεύεται με συμβόλαιο με την τελευταία έως το καλοκαίρι του 2018. Μετά την απόκτηση του Ματίας Γιόχανσον για το δεξί άκρο της άμυνας (ο Σουηδός θα δηλωθεί για τα παιχνίδια με την Μπιλμπάο αλλά είναι ανέτοιμος), η απόκτηση ενός αριστερού μπακ είναι η τελευταία εκκρεμότητα για την άμυνα.

Οι επαφές με την Μπρόντμπι για τον Τεέμου Πούκι θα ενταθούν αυτή την εβδομάδα και είναι πιθανό να υπάρξουν άμεσα θετικές εξελίξεις, καθώς στο πρώτο στάδιο των διαπραγματεύσεων είχε βρεθεί σημείο επαφής με την ομάδα της Δανίας και ο Φινλανδός επιθετικός είναι απολύτως θετικός για τη μεταγραφή του. Ο Λουκ Καστάνιος βγήκε οριστικά από το κάδρο. Ο Ολλανδός επιθετικός επέστρεψε στην πατρίδα του, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο με τη Φίτεσε, δανεικός από τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

• Γενική είσοδο 5 ευρώ ανακοίνωσε η ΠΑΕ για το φιλικό της Πέμπτης (21.00) με τον Απόλλωνα στη Λεωφόρο. Εξαίρεση αποτελούν τα εισιτήρια για τις θύρες 10 και 3, που κοστίζουν 10 και 20 ευρώ αντιστοίχως.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή