Στον ΠΑΟΚ ο Πασχαλάκης, στασιμότητα με Βιεϊρίνια

Στον ΠΑΟΚ ο Πασχαλάκης, στασιμότητα με Βιεϊρίνια

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με συμβόλαιο ενός έτους στον ΠΑΟΚ εξαργύρωσε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με τον ΠΑΣ Γιάννενα την περυσινή περίοδο.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας είχε καταθέσει προσφυγή ζητώντας να λυθεί το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ λόγω οφειλών, αλλά δεν χρειάστηκε να περιμένει τη δικαστική απόφαση. Ηλθε σε συμβιβασμό και έμεινε ελεύθερος χαρίζοντας ένα μεγάλο ποσό από τα χρήματα που είχε λαμβάνειν. Ανακοινώθηκε και θα δηλωθεί στη λίστα για τα παιχνίδια με την Εστερσουντ και θα είναι Νο 2 πίσω από τον Ρέι, τουλάχιστον μέχρι την επιστροφή του Γλύκου.

Ο ΠΑΟΚ πρότεινε στον Ευθύμη Κουλούρη επέκταση του συμβολαίου του έως το 2021 (το υπάρχον λήγει σε ένα χρόνο) και εισέπραξε θετική απάντηση. Η υπόθεση του Βιεϊρίνια παραμένει στάσιμη. Υπάρχουν σημεία επαφής αλλά και διαφορές στο οικονομικό τόσο με τη Βόλσμπουργκ όσο και με τον Πορτογάλο διεθνή. Σε καλό δρόμο είναι και οι επαφές για τον Ομάρ ελ Καντουρί, χωρίς να υπάρχει ακόμη συμφωνία με την Εμπολι, στην οποία ανήκει ο Βελγο-Μαροκινός επιθετικός. Η κλήρωση των 1.000 διαρκείας για ανέργους ολοκληρώθηκε. Οσοι τα κέρδισαν, θα ειδοποιηθούν μέσω email για τη διαδικασία παραλαβής τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή