Kαι το Σούπερ Καπ στη Ρεάλ

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα ακόμη λαμπερό πετράδι στο στέμμα της προσέθεσε η Ρεάλ Μαδρίτης με το νικηφόρο 2-1 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, χθες το βράδυ στα Σκόπια.

Η «βασίλισσα» εμφανίστηκε πολύ βελτιωμένη σε σχέση με την αναιμική εικόνα της στα πρώτα φιλικά της περιόδου, κυριάρχησε απόλυτα απέναντι στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο μέχρι το 60΄, όταν προηγήθηκε 2-0 έχοντας δύο δοκάρια και άλλες 3-4 σημαντικές ευκαιρίες. Το γκολ του Λουκάκου στο 62΄ της έκοψε, όμως, τη φόρα, έβγαλε πιο μπροστά τους Αγγλους και έδωσε χαρακτήρα ντέρμπι σε ένα ματς που μέχρι τότε έμοιαζε παράσταση για ένα ρόλο. Το καλό ξεκίνημα της Ρεάλ στο παιχνίδι επιβραβεύθηκε με το γκολ του Κασεμίρο στο 24΄ σε φάση όπου ο σκόρερ ήταν οριακά οφ σάιτ και ενώ είχε προηγηθεί μια μεγάλη ευκαιρία του Μπέιλ στο 2΄ και ένα δοκάρι σε κεφαλιά του Βαράν στο 16΄.

Η εικόνα κυριαρχίας των Μαδριλένων συνεχίστηκε στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου και τους απέφερε το 2-0 με σκόρερ τον Ισκο στο 52΄ μαζί με μια μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 61΄ με το δοκάρι του Μπέιλ και εν συνεχεία την αδυναμία του Μπενζεμά να σκοράρει από κοντά. Εκεί που δεν έγινε το 3-0, έγινε στην αντεπίθεση το 2-1, με τον Λουκάκου να εκμεταλλεύεται την απόκρουση του Νάβας σε σουτ του Μάτιτς και να ξαναβάζει τους «μπέμπηδες» στο παιχνίδι.

Η μεγάλη ευκαιρία στο τετ α τετ του Ράσφορντ στο 81΄ και η απόκρουση του αγώνα από τον Ντε Χέα σε κοντινό σουτ του Ασένσιο στο 92΄ ήταν οι πιο σημαντικές στιγμές ενός ισορροπημένου μετά το 2-1 αγώνα, με κερασάκι στην τούρτα την πρώτη εφετινή εμφάνιση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος αποθεώθηκε από τους οπαδούς της… Γιουνάιτεντ όταν μπήκε αλλαγή στο 83΄!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή