Υποψήφιος και ο Ραγκούσης για την ηγεσία του νέου φορέα

Υποψήφιος και ο Ραγκούσης για την ηγεσία του νέου φορέα

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την απόφαση να διεκδικήσει την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης φέρεται να έχει λάβει ο Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος εμφανίζεται έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα και να καταθέσει τη δική του πρόταση για την προοπτική του χώρου της Kεντροαριστεράς. Ο κ. Ραγκούσης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την επόμενη Τετάρτη 23 Αυγούστου και εκεί αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του και να αναλύσει το πλαίσιο εντός του οποίου έλαβε τις αποφάσεις του αλλά και το πώς θα κινηθεί στη διεκδίκηση της ηγεσίας του νέου, ενοποιημένου φορέα. Εφόσον οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, ο κ. Ραγκούσης θα είναι ο τρίτος υποψήφιος στην κούρσα ανάδειξης νέας ηγεσίας μετά την κ. Φώφη Γεννηματά και τον κ. Γιώργο Καμίνη.

Μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να εκδηλωθούν οι προθέσεις και των υπόλοιπων ενδιαφερομένων, καθώς έχουν ακουστεί ως πιθανοί υποψήφιοι οι Γιάννης Μανιάτης και Νίκος Ανδρουλάκης από το ΠΑΣΟΚ, αλλά και ο επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, οι οποίοι ωστόσο δεν έχουν ξεκαθαρίσει τις προθέσεις τους. Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Γερουλάνος έσπευσε να ξεκαθαρίσει την περασμένη εβδομάδα ότι, τελικά, δεν θα μπει στη διαδικασία διεκδίκησης της ηγεσίας της ΔΗΣΥ, ενώ δεν αποκλείεται στην τελική ευθεία των διεργασιών να προκύψει και κάποια υποψηφιότητα-έκπληξη είτε από τις ήδη υπάρχουσες δυνάμεις που συναπαρτίζουν τη ΔΗΣΥ είτε ως αποτέλεσμα περαιτέρω διεργασιών στον ευρύτερο κεντρώο χώρο. Η βασική επιδίωξη της Χαριλάου Τρικούπη είναι να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα, και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου επικεφαλής να πραγματοποιηθούν περί τα τέλη Οκτωβρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή