Υπ. Υποδομών: «Δεν αναστέλλεται καμία διαδικασία εκκαθάρισης στον ΟΑΣΘ»

Υπ. Υποδομών: «Δεν αναστέλλεται καμία διαδικασία εκκαθάρισης στον ΟΑΣΘ»

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δεν αναστέλλεται καμία διαδικασία εκκαθάρισης» στον ΟΑΣΘ, τονίζει το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών σε ανακοίνωσή του, με αφορμή σημερινή απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για το συγκεκριμένο θέμα, και απαντώντας παράλληλα σε δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για «φιάσκο της κυβέρνησης».

Μάλιστα το υπουργείο στην ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «ΜΜΕ της Νέας Δημοκρατίας» που έσπευσαν να παρερμηνεύσουν την απόφαση, αλλά, όπως επισημαίνει «η σημερινή απόφαση συντρίβει ολοκληρωτικά τον ρουσφετολογικό ΟΑΣΘ».

Σύμφωνα με το υπουργείο, το ΣτΕ «αποδέχεται τη νομιμότητα του πρακτικού της Γενικής Συνέλευσης με το οποίο ορίστηκε το νέο ΔΣ, τέθηκε ο ΟΑΣΘ σε εκκαθάριση και ορίστηκε ο ορκωτός ελεγκτής, που είναι υπεύθυνος μαζί με τα μέλη του ΔΣ για την εκκαθάριση» και «Δικαιώνει την Ελληνική Κυβέρνηση και το Ν.4482/2017 απορρίπτοντας όλα τα αιτήματα προσωρινής διαταγής που αιτήθηκαν οι παλαιοί μέτοχοι του ΟΑΣΘ».

Τέλος προαναγγέλλει αποκαλύψεις για τα κακώς κείμενα του Οργανισμού στο παρελθόν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή