Υποψιασμένος ο ΠΑΟΚ

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πάθημα της Γκαλατάσαραϊ είναι μάθημα για τον ΠΑΟΚ και τον υποχρεώνει να μην πάρει αψήφιστα την Εστερσουντ ούτε και να καθίσει αναπαυτικά στο 3-1 της νίκης του στην Τούμπα. Η αποψινή (20.00) ρεβάνς στο «Γιέμκραφτ Αρένα» κρίνει την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και θα αποδειχθεί δύσκολη υπόθεση για την ελληνική ομάδα, αν υποτιμήσει τους άσημους Σουηδούς όπως είχε κάνει λίγες εβδομάδες νωρίτερα η τουρκική ομάδα και επέστρεψε στην Πόλη με μια ήττα 2-0 την οποία δεν μπόρεσε να καλύψει.

«Οι παίκτες μου είναι έξυπνοι, έχουν ποιότητα και μπορούν να προσαρμοστούν καλά σ’ αυτήν την κατάσταση. Ενα κακό αποτέλεσμα ή μια κακή εμφάνιση δεν είναι δράμα και πρέπει να αντιδράμε σωστά στις δυσκολίες ενός αγώνα. Θέλουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό είτε έχουμε είτε δεν έχουμε την μπάλα. Θα προσπαθήσουν να μας πιέσουν κι αν ελέγξουμε το παιχνίδι, θα τους υποχρεώσουμε να πάρουν ρίσκα που μπορούμε να τα εκμεταλλευθούμε», δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, χαρακτηρίζοντας την Εστερσουντ «μια ομάδα που έχει αλλάξει αρκετούς παίκτες τα τελευταία παιχνίδια, έχει καλή νοοτροπία, πειθαρχία και αρκετή επιθετικότητα, ειδικά στην έδρα της». Ο Ρουμάνος τεχνικός πρόσθεσε ότι θα χρειαστούν 2-3 εβδομάδες για να δει καλύτερη οργάνωση και βελτίωση στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

Ο Πέλκας δεν ξεπέρασε απόλυτα τον τραυματισμό του και θα μείνει εκτός πλάνων, μαζί με τον τραυματία Κάνιας. Ο Λουτσέσκου προσανατολίζεται σε σύστημα 4-2-3-1, με τους Μάτος, Κάμπος, Σάκχοφ και Μπίσεσβαρ να επιστρέφουν στην αρχική ενδεκάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή