ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κικίλιας: H ελληνική οικογένεια θα πληρώσει το λογαριασμό της κυβερνητικής πολιτικής

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Βασίλης Κικίλιας μέσω της τηλεόρασης του «Σκάι», κάνοντας λόγο για προσπάθεια «σκεπάσματος» του λογαριασμού της κυβερνητικής πολιτικής από πλευράς του πρωθυπουργού, τον οποίο καλείται να πληρώσει η ελληνική οικογένεια. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον κ. Κικίλια, «ο κ. Τσίπρας προσπαθεί με κάθε τρόπο να "σκεπάσει" τον λογαριασμό της πολιτικής του, τον οποίο καλείται να πληρώσει η ελληνική οικογένεια, την ίδια στιγμή που έρχεται η δεύτερη δόση φόρου εισοδήματος, ο ΕΦΚΑ, ο ΕΝΦΙΑ και προσαυξημένες εισφορές», προσθέτοντας πως «6.000 ευρώ σε φόρους θα πληρώσει κάθε νοικοκυριό μόνο για το διάστημα από τον Αύγουστο έως τον Δεκέμβριο του 2017».

«Πριν από 2 χρόνια ο κ. Τσίπρας είπε από το βήμα της ΔΕΘ ότι θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ, ενώ πέρυσι υποσχέθηκε πως θα τον αντικαταστήσει με έναν άλλον πιο δίκαιο φόρο», σημείωσε επιπλέον ο κ. Κικίλιας, αναφερόμενος στην προσεχή ΔΕΘ και στο πλαίσιο αυτό τόνισε: «Όταν έρθει η ώρα των εκλογών, ο ελληνικός λαός θα δώσει την απάντησή του, για την κοροϊδία που τόσο ακριβά έχει πληρώσει». «Αλέξης Τσίπρας και κανονικότητα δεν πάνε μαζί», προσέθεσε.

Ο κ. Κικίλιας, δίνοντας ένα πρώτο στίγμα για την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, υπογράμμισε πως «στη βάση του φιλελεύθερου οικονομικού μας μοντέλου είναι η μείωση της φορολογίας με ταυτόχρονη και ισόρροπη μείωση των δαπανών του κράτους», σημειώνοντας πως ο πρόεδρος της ΝΔ και ξέρει και μπορεί να το υλοποιήσει. «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως πέρυσι έτσι και φέτος, θα ανέβει στη ΔΕΘ, με οδηγό την αλήθεια και με έναν πολιτικό λόγο αξιόπιστο και υπεύθυνο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας.

(Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ