Πρόσωπα της Παρασκεύης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αφού είχε τους φαν της στην αναμονή για τρία χρόνια, η Τέιλορ Σουίφτ (φωτ.) ανακοίνωσε επιτέλους ότι είναι έτοιμο το νέο της, έκτο στη σειρά, άλμπουμ, έχει τίτλο «Reputation» και θα κυκλοφορήσει στις αρχές Νοεμβρίου. Η επιστροφή της Αμερικανίδας τραγουδίστριας θα αποτελέσει αναμφίβολα ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα γεγονότα στη μουσική βιομηχανία.

(…) Επιστρέφει στο Μπρόντγουεϊ ο Ντένζελ Ουάσιγκτον. Ο διάσημος και βραβευμένος με δύο Οσκαρ Αμερικανός ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει σε μια θεατρική μεταφορά του έργου του Ευγένιου Ο’ Νιλ «Ο παγοπώλης έρχεται», σε σκηνοθεσία του Τζορτζ Γουλφ. Το 2010 ο ηθοποιός κέρδισε βραβείο Τόνι για την ερμηνεία του στην παράσταση του έργου «Φράχτες» του Ογκουστ Γουίλσον, το οποίο μετέφερε το 2016 και στο σινεμά, υπογράφοντας παράλληλα και τη σκηνοθεσία.

(…) Συμφωνία για την αμοιβαία υποστήριξη διανομής ελληνικών και σερβικών κινηματογραφικών έργων υπογράφηκε μεταξύ του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου και του αντίστοιχου της Σερβίας. Συγκεκριμένα, η γενική διευθύντρια του ΕΚΚ Ηλέκτρα Βενάκη και ο διευθυντής του FCS Boban Jevtic συμφώνησαν σε μια πρωτοβουλία για τη διανομή έως και 10 ταινιών για κάθε χώρα, ανά έτος. Ορίζεται επίσης ότι ο διανομέας αναλαμβάνει τη δέσμευση να προβάλλει κάθε έργο τουλάχιστον 21 φορές στις αίθουσες, ενώ τα δύο κέντρα θα συμβάλουν ως προς τα έξοδα μετάφρασης και υποτιτλισμού των ταινιών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή