ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Κλειστή η σιδηροδρομική γραμμή Αθήνας - Θεσσαλονίκης μετά τον εκτροχιασμό αμαξοστοιχίας στον Μπράλο

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Κλειστή έως το απόγευμα θα μείνει η σιδηροδρομική γραμμή Αθήνας - Θεσσαλονίκης, λόγω εκτροχιασμού τις πρωϊνές ώρες εμπορικής αμαξοστοιχίας στο ύψος του Μπράλου, ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα την ακινητοποίηση δεύτερης αμαξοστοιχίας με προορισμό την Θεσσαλονική, η οποία παρέμεινε από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και για αρκετές ώρες στο Λιανοκλάδι.

Περίπου 600 επιβάτες και από τις δύο αμαξοστοιχίες ταλαιπωρήθηκαν παραμένοντας εγκλωβισμένοι μέχρι σήμερα το πρωί, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν τραυματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι επιβάτες αναχώρησαν λίγο μετά τις 8 το πρωί με λεωφορεία για τους προορισμούς τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, οι μετακινήσεις των επιβατών θα πραγματοποιούνται για μερικές ώρες ακόμη, με μετεπιβίβαση σε λεωφορεία στο τμήμα Λιανοκλάδι - Μπράλος. 

Νωρίτερα, επιβάτης του βραδινού δρομολογίου κατήγγειλε στον ΣΚΑΪ πως το τρένο ακινητοποιήθηκε στο Λιανοκλάδι και δεν υπήρχε ενημέρωση για το πότε θα επανεκκινούσε για την ολοκλήρωση της διαδρομής του. «Οι μισοί είμαστε στο τρένο και οι άλλοι δεν ξέρω που βρίσκονται και περιμένουμε να συνεχίσουμε προς τον προορισμό μας» δήλωσε η επιβάτης.Τα αίτια του εκτροχιασμού διερευνώνται, ενώ η γραμμή υπολογίζεται ότι θα ανοίξει αργά το απόγευμα.

Υπό διερεύνηση βρίσκονται τα ακριβή αίτια του. 

 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ