Μένει ανοικτό το θέμα του Βλαχοδήμου

Μένει ανοικτό το θέμα του Βλαχοδήμου

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολύ κοντά στο… 13άρι βρέθηκε ο Παναθηναϊκός στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Με τους Σιλά, Μουνιέ και Χίλιεμαρκ που απέκτησε με ντεμαράζ αμέσως μετά την παραχώρηση του Ζέκα στην Κοπεγχάγη, έφτασε τις 12 μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι που θα μπορούσαν να είναι 13 εάν δεν χάλαγε την τελευταία στιγμή η συμφωνία με την Μπενφίκα για τον Βλαχοδήμο, κυρίως λόγω της επιφυλακτικότητας με την οποία αντιμετώπισε ο Ολα Τζον (ήταν στα ανταλλάγματα) την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Κάτι ο δισταγμός του Ολλανδού επιθετικού, κάτι η πίεση του Βλαχοδήμου στους Πορτογάλους για ένα συμβόλαιο με μεγαλύτερες αποδοχές για τον ίδιο, προκάλεσαν σημαντική καθυστέρηση που από ένα σημείο και μετά κατέστησε αδύνατη την ολοκλήρωση της συμφωνίας μέσα στα στενά χρονικά περιθώρια των τελευταίων ωρών της μεταγραφικής περιόδου.

Είναι, πάντως, ένα θέμα που θα μείνει ανοικτό στη συνέχεια, καθώς υπάρχουν αρκετές ξένες ομάδες που παρακολουθούν την εξέλιξη του (διεθνή με την Ελπίδων της Γερμανίας) 23χρονου τερματοφύλακα.

Οπως έγινε γνωστό, υπήρξαν κι άλλοι που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τον Βλαχοδήμο, αλλά οι «πράσινοι» συζήτησαν μόνο αυτή της Μπενφίκα διότι ήταν μακράν η καλύτερη. Απέρριψαν, επίσης, πρόταση του ΑΠΟΕΛ ύψους 1 εκατ. ευρώ για τον Λουντ, καθώς προτεραιότητά τους είναι να ανανεώσει το συμβόλαιό του (λήγει το καλοκαίρι) και να μείνει πολύ περισσότερο.

Kλήση Χίλιεμαρκ

Στην εθνική Σουηδίας για το παιχνίδι με τη Λευκορωσία κλήθηκε ο Οσκαρ Χίλιεμαρκ, λίγες ώρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό.

• Συνέντευξη Τύπου σκέφτεται να παραχωρήσει τις επόμενες ημέρες ο Γιάννης Αλαφούζος, προκειμένου να τοποθετηθεί δημοσίως για σημαντικά θέματα της ομάδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή