«Πέλεκυς» Μητσοτάκη στον Τραγάκη που προεξόφλησε την υποψηφιότητα του γιου του

«Πέλεκυς» Μητσοτάκη στον Τραγάκη που προεξόφλησε την υποψηφιότητα του γιου του

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, στην συνέντευξη που έδωσε ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Τραγάκης και στην οποία προεξόφλησε την συμμετοχή του υιού του στα ψηφοδέλτια της ΝΔ. 

Σε ανακοίνωση τoυ το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει χαρακτηριστικά πως «ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε ότι ο κ. Παναγιώτης Τραγάκης δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εθνικές εκλογές», υπογραμμίζοντας πως κανεί δεν προεξοφλεί τις αποφάσεις του προέδρου και των αρμοδίων οργάνων.

«Στη Νέα Δημοκρατία όλοι κρίνονται κι αξιολογούνται. Κανείς δεν ορίζεται μόνος του υποψήφιος βουλευτής», έγραψε ο κ. Μητσοτάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή πρόσφατη συνέντευξη του βουλευτή Β’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννη Τραγάκη, ο οποίος προεξόφλησε την υποψηφιότητα του γιου του, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε ότι ο κ. Παναγιώτης Τραγάκης δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εθνικές εκλογές.

Δεν θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας όποιος προκαταλαμβάνει τις αποφάσεις του Προέδρου και των αρμοδίων οργάνων του Κόμματος».  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή